miercuri, 12 februarie 2014

Team Work recomandă: Volunteers Fest - singurul festival din România dedicat voluntarilor




Cel mai mare cros dedicat voluntarilor și peste 25 de activități educative la cea de-a doua ediție Volunteers Fest.


Volunteers Fest oferă tuturor voluntarilor acces gratuit la activități creative, aplicative, educative, sportive, precum și culturale.


Evenimentul se desfășoară în perioada 24 martie – 6 aprilie.

5 februarie 2014, București –Volunteers Fest, singurul festival din România dedicat voluntarilor, își redeschide porțile în perioada 24 martie – 6 aprilie. Evenimentul își propune să stimuleze dezvoltarea pe mai multe segmente a voluntarilor, facilitându-le accesul gratuit la diverse activități și, în aceeași măsură, să promoveze și să susțină voluntariatul în rândul tinerilor.


Pe 22 martie se dă startul celei de-a doua ediții a Volunteers Fest cu un maraton de filme de animație. Voluntarii pasionați de cinematografie sunt așteptați să vizioneze cele mai apreciate filme din cadrul Festivalului Internațional de Film de Animație Anim`est.


O creativitate aplicată

Space painting și arta circului, reciclare creativă, ateliere de instrumentație muzicală și dansuri sunt doar câteva dintre workshopurile pregătite în perioada 25 – 28 martie pentru Zilele Creative. Participanții sunt invitați să-și descopere talentul ascuns sau pur și simplu să se bucure alături de ceilalți voluntari de prezența unor oameni cu experiență, talentați și încântați să ofere o mică parte din cunoștințele pe care le au în domeniu. Scopul workshopurilor este dezvoltarea creativităţii, precum şi descoperirea de noi pasiuni.

Activitățile creative sunt urmate de Zilele Aplicative. În weekendul 29 – 30 martie, voluntarii amatori de aventuri sunt invitați să-și testeze cultura generală, perspicacitatea și inițiativa într-un Treasure, în București. Echipe formate din 3-5 persoane vor avea de îndeplinit diverse misiuni cu multe surprize neașteptate.

Educație sportivă

Zilele Educative, desfășurate în perioada 31 martie – 4 aprilie, sunt dedicate dezvoltării personale şi profesionale, oferindu-le voluntarilor opţiunea de a participa la zile tematice, care cuprind domenii precum: Business, Ştiinţă, Organizare de evenimente sau Psihologie.
Pe 6 aprilie, la final de festival, toţi participanţii sunt aşteptaţi la ”Petrecerea voluntarilor” în Anton Pub, unde îi așteaptă reprize de karaoke și multe alte surprize.


Volunteers Fest este un proiect inițiat de Brigada de Voluntari.



Pentru mai multe informaţii despre Volunteers Fest, vă invităm să accesaţi site-ul www.volunteersfest.ro şi pagina de Facebook: https://www.facebook.com/VolunteersFest .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu