vineri, 23 martie 2012

BizCamp, prima editie nationala si mai mult entuziasm

De cati tineri profesionisti e nevoie pentru a avea o generatie de lideri? Cat trebuie sa citesti pentru a te considera pregatit? De cat curaj e nevoie pentru inceputul de cariera pe care ti-l doresti?
BizCamp te invita sa descoperi singur raspunsul la aceste intrebari prin temele propuse, specialistii pe care ii vei cunoaste si resursele pe care ti le impartaseste in cadrul celei de-a 7-a editii. Cele doua zile ale evenimentului sunt dedicate orientarii profesionale si dezvoltarii personale ale tinerilor prin instrumente moderne de formare: conferinte, workshopuri si seminarii, o adevarata oportunitate pentru a interactiona cu antreprenori, traineri si manageri din companii, tineri ambitiosi si pasionati de ceea ce fac.
Aceasta editie dezvolta, intr-o maniera interactiva, patru teme principale Career Strategy, Life And Goal Management, Emotional Intelligence si Personal Branding prin care vei avea posibilitatea sa descoperi oameni noi, modele de urmat, domenii de interes pentru cariera ta, sfaturi si sugestii pentru definirea ta profesionala.

Organizam prima editie nationala!
Din dorinta de a ajunge la studentii din intreaga tara, organizam prima editie nationala! Cu acelasi entuziasm si profesionalism, ajungem in orasele Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara cu un mesaj puternic de incurajare pentru tinerii aflati la inceput de drum. Ne vom bucura sa facem cunostinta cu studentii universitatilor din aceste orase pe datele:
•    23 – 24 aprilie, la Hotel Howard Johnson – Bucuresti;
•    03 mai, la Hotel Ramada – Iasi;
•    08 mai, la Hotel Tulip Inn Sunny Hill – Cluj;
•    10 mai, Hotel Timisoara – Timisoara.

Cu ce te surprindem in aceasta editie?
Mai mult, lansam a 11-a editie a Ghidului de Cariera! Intr-un format profesionist, dar colorat si entuziast, ghidul te informeaza si motiveaza prin articole, concursuri, exercitii de psihologie si de perspicacitate, sfaturi si interviuri cu mentori.
BizCamp iti ofera oportunitati multiple sa cunosti mediul corporate in care iti doresti sa te dezvolti prin posibilitatea depunerii CV-ului la locatia evenimentului pentru a-l trimite ulterior acestora, dar si prin sesiunile de consultanta face-to-face cu reprezentanti din companii care se vor desfasura in pauza dintre conferinte si workshopuri. Vei avea acces la cultura organizationala corporatista,  la cerintele si deopotriva, la asteptarile existente in piata, direct de la specialisti din domeniu. 
Daca te-am convins si vrei sa participi la BizCamp, editia a 7-a, in oricare dintre orasele in care ajungem, inscrie-te pe site: www.bizcamp.inspirebusiness.ro/inscriere.html. Pentru  informatii suplimentare, contacteaza-ne la sofia.frunza@inspirebusiness.ro.
Te asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu