miercuri, 29 august 2012

Hai să votăm EduBotanica!


Dragi prieteni,
După Curățeniile de Primăvară și de Toamnă, după Grădina Bunicii și Grădina Copiilor, Team Work vă propune un nou proiect în Grădina Botanică București: EduBotanica.
Scopul proiectului este reprezentat de inițierea unui program permanent de educație ecologică bazat pe voluntariat în Grădina Botanică a Universității din București prin pregătirea de voluntari specializați care să susțină sesiuni de educație ecologică pe principiile learning-by-doing și learning-by-playing cu publicurile Grădinii Botanice (3.500 de copii și 100 de părinți în primul an, apoi activitățile vor fi extinse și la alte publicuri). - detalii proiect
Prin ce este diferit acest proiect: are nevoie de voturile voastre pentru a deveni realitate! EduBotanica este unul dintre proiectele care participă la concursul de finanțare inițiat pe Raiffeisen Comunități și îl putem implementa doar dacă strângem destule voturi până pe 17 septembrie 2012. Așa că lansăm un apel către voi toți: votați EduBotanica!
Iată detalii despre cum puteți vota și informații detaliate despre proiect:

VOTARE
Se poate vota până pe 17 septembrie 2012 (inclusiv), la orele 17:00.
Fiecare utilizator înregistrat pe blogul Raiffeisen Comunități poate vota un singur proiect, o singură dată.

Cum se poate vota un proiect?
1.    crearea unui cont de utilizator pe situl www.raiffeisencomunitati.ro
2.    click pe “Log In” unde reintroduceți numele de utilizator și parola (după ce creați contul veți primi pe mailul personal un mail în care vi se va cere să validați crearea contului);
3.    click pe linkul ‘Click aici pentru a vota proiectul preferat;

4.    se va deschide o hartă cu toate județele și toate proiectele. Pentru a vota EduBotanica trebuie selectat B (București), apoi veți găsi proiectul la secțiunea Protecția mediului.

5.    butonul de votare se găsește în fața titlului proiectului; după ce îl selectați, apăsați butonul “Votează” (situat atât la începutul, cât și la finalul listei de proiecte)

Modalitatea de votare pare mai complicată, însă nu durează decât câteva minute.

Rezultatul voturilor se actualizează automat, în timp real, și poate fi urmărit pe raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/.

Ceea ce este foarte important este să trecem la acțiune, adică să votăm efectiv. Ne sunt necesare aproximativ 2.000 de voturi, iar dacă le strângem sau nu depinde foarte mult de votul fiecăruia.

Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebare și vă invităm săfaceți cunoștință cu EduBotanica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu