vineri, 22 februarie 2013

Motor, actiune, Team Work!


Sesiunea și vacanţa au trecut, iar Team Work vine cu o veste bună pentru tine, dragă studentule, menită să îndulcească începutul noului semestru: începe o nouă campanie de recrutări!Te-am făcut curios? Ei bine, trebuie să ştii că nu te afli în faţa unor recruiteri severi, a unor oameni pe care nu îi cunoşti şi pe care trebuie să îi impresionezi la fiecare întrebare. Imaginează-ţi că vorbeşti cu cei mai buni prieteni ai tăi sau chiar… cu tine însuţi. Alocă-ţi cât timp crezi că ai nevoie şi gândeşte-te la cât de benefică ar fi pentru tine înscrierea într-un ONG, experienţa de a fi team worker.

Pasul următor este să iei orice dispozitiv care înregistrează video pe care îl ai la îndemână şi să te înregistrezi în timp ce răspunzi la întrebările:


  • Cine ești? :-)
  • Ce te-a motivat să alegi Team Work?
  • Ce știi despre proiectele Team Work?
  • Ce te vezi făcând într-unul dintre ele? 
  • Ce te vezi făcând într-o echipă de proiect?
  • Ai avut ocazia să implementezi un proiect? Dacă nu, ce tip de proiect ți-ar plăcea să implementezi? Dacă da, atunci dă-ne câteva detalii. 

Materialul realizat trebuie să aibă cel mult 5 minute și, odată finalizat, te rugăm să îl trimiți pe adresa de mail contact@teamwork.org.roîn perioada 22 februarie-3 martie 2013 (arhivat sau ca link către un serviciu de transfer de documente de mari dimensiuni). Nu uita să menționezi în mail și următoarele informații: nume și prenume, vârstă, universitate, facultate și an de studiu, adresa de mail și un număr de telefon.

Dă valoare timpului tău, fii parte din Team Work! Motor...Acţiune! Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu