marți, 21 mai 2013

1 iunie 2013 - Team Work va invita la o noua vanatoare de comori in Gradina Botanica Bucuresti


Sâmbătă, 1 iunie 2013, între orele 09:00 şi 14:00, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București devine şi în acest an un tărâm al poveştilor. Asociația Team Work organizează o nouă ediţie a Vânătorii de Comori, în cadrul căreia cei mici îşi vor antrena curiozitatea şi spiritul de aventură în misiunea de a găsi comorile ascunse ale Grădinii Botanice. Părinţii și cadrele didactice care îi vor însoţi pe copii vor avea ocazia să fie asistenţii „vânătorilor” în drum spre comoară şi să descopere împreună cu aceştia surprizele naturii.
Evenimentul va avea loc între orele 09:00 şi 14:00, iar doritorii sunt aşteptaţi să se înscrie oricând în acest interval chiar la intrarea în Grădina Botanică, unde îi vor aștepta personaje de basm care îi vor îndruma pe un traseu stabilit. În timp ce se vor plimba prin Grădina Botanică, cei mici vor întâlni personaje din povești care le vor pune întrebări despre natură. În schimbul răspunsurilor corecte, vor fi îndrumați mai departe, spre următorul indiciu al comorii de la sfârșitul traseului.
Vânătoarea de Comori în Grădina Botanică este susținută de partenerii media StartUB, CalendarEvenimente.ro, Decosieco.ro, buzzcamp.ro, InParc.ro, Onlinegallery.ro, UrbanKid.ro, Gratuitor.ro și ProKid.ro.
Vânătoarea de Comori face parte dintr-un proiect mai amplu desfăşurat de Asociaţia Team Work, „Grădina Botanică – Grădina Oraşului Meu”, alături de Curăţenia de Primăvară şi Curăţenia de Toamnă, Grădina Bunicii, Grădina Copiilor şi Clubul Grădinarilor.
Asociaţia Team Work este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit pentru tineri axată pe învăţare bazată pe managementul de proiect și munca în echipă. Misiunea noastră este a facilita acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Team Work este organizat și funcționează pe proiecte și departamente (formate din şi coordonate de tineri), replicând structura și activitatea unei companii, astfel încât voluntarii să îşi poată desfăşura activitatea într-un context cât mai apropiat de cel de pe piaţa muncii. De asemenea, Team Work are o puternică orientare civică, propunându-şi să fie o organizaţie care oferă membrilor săi şi tinerilor în general contexte în care se pot forma ca oameni şi ca profesionişti.

Persoană de contact:
Cosmin Vasile
Asociația Team Work
(+40) 730 60 92 06

11 comentarii:

  1. Care este grupa de varsta careia i se adreseaza acest eveniment?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Limita inferioara nu exista, limiya superioara 12 ani.

      Ștergere
    2. Merci!E perfect pentru ca se adreseaza si prescolarilor! :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu exista tarif, se plateste doar biletul de intrare in Gradina Botanica. Va asteptam :-)

      Ștergere
    2. multumesc frumos,o sa venim cu siguranta cu cea mica :)

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  3. unde vom putea vedea desenele copiilor pentru a le putea vota?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le vom publica in cursul zilei de azi pe pagina de Facebook a Team Work, apoi vom trimite un mail catre toate adresele de e-mail pe care le-am avut pe desene. Au fost foarte multe, aproximativ 100, iar scanarea lor si editarea pentru a sterge datele de contact acolo unde erau scrise pe fata dureaza.
      Partea buna este ca acum avem nu 1 premiu, ci 3 :-)

      Ștergere
  4. Multumesc pentru raspunsul prompt.

    RăspundețiȘtergere