marți, 25 februarie 2014

Fii alături de Team Work în campania 2%

Dragi prieteni, 

În perioada 25 februarie - 22 mai 2014 Asociația Team Work desfășoară o nouă campanie de strângere de fonduri prin colectarea formularelor de redirecționare a 2% din impozitul pe venit din 2013.

2% este un mecanism fiscal prin intermediul căruia salariații decid să nu dea 100% din impozitul lor către stat, ci doar 98%, restul fiind redirecționat către o organizație neguvernamentală: în cazul nostru, către Team Work.

Iată cum puteți sprijini Team Work în cadrul campaniei 2%:

1. completând cererea 230 sau declarația 200 în cazul în care ați fost angajați în România în 2013. Puteți expedia documentul ca recomandată către administrația financiară de care aparțineți sau ne puteți spune și ne ocupăm noi de trimiterea acesteia.

2. ca voluntar, strângând formulare 2% de la persoane care doresc să redirecționeze către Team Work. Anul acesta campania de strângere de formulare este una deosebită: toți voluntarii vor fi premiați, în funcție de numărul de formulare strânse. Iată mai multe detalii:

Înscriere ca voluntar: oricând în perioada 25 februarie - 20 mai 2014, completând acest formular. Veți fi apoi contactați de un voluntar Team Work.
Premii: de la tablete, tablete grafice, ebook readere la diverse gadgeturi și premii inedite. Premiul este garantat, în funcție de numărul de formulare strânse.
Regulamentul campaniei: toate informațiile privind participarea la campanie se regăsesc în regulamentul campaniei.
Mențiune: la solicitarea voluntarilor, poate fi eliberată și adeverință de practică.

Pentru orice detalii sau întrebări vă rugăm să ne scrieți la contact@teamwork.org.ro 

Un comentariu: