joi, 13 martie 2014

E soare, e cald, e Curăţenia de Primăvară 2014!

Dragi prieteni,

Şi ce dacă acest început de martie a venit ca un noiembrie rătăcit? Ghioceii nu au încetat să apară vestind o primăvară prietenoasă.  Şi pentru că se întrezăreşte vreme bună pe toate planurile, Team Work şi voluntarii săi nu se dau în lături de la activităţile pe care dorim să le desfăşurăm în Grădina Botanică!

Tocmai din acest motiv, considerăm că suntem gata să ajutăm natura să-şi revină din amorţeală prin cea de-a IX-a ediţie a Curăţeniei de Primăvară în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București!

Prin urmare, în zilele de 29-30 martie şi 5-6 aprilie 2014, în intervalul orar 10.00-15.00, vă aşteptăm în Grădina Botanică pentru a derula împreună o serie de activităţi de ecologie. Printre acestea se numără  tăierea lăstărişului, curăţarea zonelor din aria de lucru şi reciclarea selectivă a deşeurilor găsite, combinate, bineînţeles cu voie bună. Munca nu va fi continuă, ci ne vom şi relaxa alături de ceilalţi voluntari cu o cafea sau un ceai cald oferite de voluntarii Team Work.

[LATER EDIT] Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, activitatea de pe 5-6 aprilie a fost mutată pe 12-13 aprilie 2014. Înscrierile se fac până pe 10 aprilie.

V-am convins? Minunat! Înscrierile la Curăţenia de Primăvară 2014 se fac în perioada 13 martie-4 aprilie, prin completarea acestui FORMULAR.

Participarea la Curăţenia de Primăvară 2014 se face doar pe bază de înscrieri online. Persoanele care doresc să vină fie doar într-o singură zi, fie în toate cele patru, trebuie să aibă peste 14 ani şi să completeze formularul de înscriere de mai sus.

Şi pentru că ştim cu toţii că munca frumoasă trebuie răsplătită, Team Work va recompensa participanţii cu premii surpriză, la finalul fiecărei zi a evenimentului.

De asemenea, primăvara aceasta, la fel ca la Curăţenia de Toamnă 2013, amplasăm un stand de donaţii pe parcursul celor patru zile de activitate. Magneţi, broşe, medalioane şi felicitări cu figurine în formă de fructe şi legume sunt unele dintre materialele handmade făcute de către membrii Team Work pe care oricine le poate primi în schimbul unei donaţii care va contribui, ulterior, la proiectele desfăşurate în Grădina Botanică.

Ce ziceţi, ne vedem în Grădina Botanică?


Partener instituţional: Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti.

6 comentarii:

  1. Vă mulţumim foarte mult pentru frumoasele cuvinte! Vă dorim o primăvară plină de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Putem participa insotiti de copii (9 ani)?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu pot accesa formularul, din ce motiv? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. aveti idee de ce nu pot accesa formularul pentru a a inscrie? Multumesc

    RăspundețiȘtergere