miercuri, 11 iunie 2014

Team Work sarbatoreste finalul sesiunii prin evenimentul Sport Quest pe 21 iunie!



Dragi prieteni,

Din cauza prognozei meteo nefavorabile, „Sport Quest” s-a amânat pentru sâmbătă, 21 iunie, o ediție specială pentru a sărbători finalul sesiunii!

Aşadar, următoarea ediţie „Sport Quest” va avea loc sâmbătă, 21 iunie 2014, între orele 12:00-14:00, în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” din Bucureşti. Acest eveniment este organizat de Asociaţia Team Work cu sprijinul Alpha Bank.

Te poţi înscrie la evenimentul nostru până vineri, 20 iunie, ora 19:00:

- în echipă de 4 persoane – căpitanul echipei va completa ACEST FORMULAR cu numele echipei și cu datele membrilor acesteia

- individual – completează ACEST FORMULAR şi noi vom forma echipa înainte de începerea probelor din persoanele care s-au înscris individual.

Vârsta minimă de participare este de 16 ani și se poate participa numai în echipă.

Persoanele care au luat parte la prima ediţie „Sport Quest” de pe 24 mai 2014, nu vor putea participa ca şi concurenţi la treasure hunt-ul de sâmbăta, 21 iunie 2014. Însă, dacă doresc, ne pot ajuta la organizarea concursului ca voluntari.

Dacă sunteţi curioşi să vedeţi atmosfera creată la prima ediţie a concursului „Sport Quest” vă invităm să vizualizaţi pozele postate pe pagina de Facebook Team Work: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152037857347382.1073741872.162357597381&type=3

Despre Sport Quest și desfășurarea treasure hunt-ului sportiv:
„Sport Quest” este un proiect axat pe promovarea mişcării în aer liber prin sporturi de echipă. Proiectul este la a doua ediţie dintr-o serie de 4 ediţii anuale (mai, iunie, octombrie şi noiembrie) şi își propune să reunească un număr de peste 300 de participanţi pe parcursul anului 2014.

Activităţile sportive pe care participanţii le vor desfăşura sunt: bowling creativ, volei, sprint, gimnastică, hula-hoop, jonglări cu mingea şi sărituri cu coarda. După ce o probă va fi efectuată cu succes, echipa va primi indiciul către punctul următor.

Timp de 2 ore participanţii vor lucra alături de coechipieri, în competiţie cu celelalte echipe, pentru a trece cu succes prin diverse probe sportive și a afla indiciul care îi va conduce la etapa următoare.

Câştigătoare va fi echipa care va ajunge prima la punctul de Finish, după ce a rezolvat corect toate probele.

La finalul concursului va avea loc festivitatea de premiere, unde cele mai bune 3 echipe vor fi recompensate pentru rapiditatea şi corectitudinea cu care au efectuat probele.

După festivitatea de premiere, Asociaţia Team Work va organiza o tombolă unde cei mai norocoși vor câştiga articole sportive.

Regulamentul concursului: toate informațiile privind participarea la Sport Quest se regăsesc în regulamentul concursului.

Pentru orice detalii sau întrebări vă rugăm să ne scrieți la: sport.quest@teamwork.org.ro

Sponsor: Alpha Bank

Partener instituţional: Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu