marți, 30 septembrie 2014

Au inceput inscrierile pentru BuzzCamp 12 - cel mai complex eveniment de dezvoltare personala si orientare in cariera



BuzzCamp, cel mai complex eveniment bianual dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-26 de ani, ajunge la cea de-a 12-a ediție. Companii de top, traineri specializați, speakeri motivaționali și persoane publice vin să comunice cu studenții și proaspeții absolvenți pe teme de dezvoltare personală și orientare în carieră.



BuzzCamp este un eveniment de amploare, ajungând în cele mai mari centre universitare din România, care oferă companiilor oportunitatea de a interacționa cu cei mai buni studenți și proaspăt absolvenți în cadrul conferințelor, prin intermediul workshop-urilor cu public targetat, dar și prin sesiuni one-to-one în cadrul fotoliilor de consiliere.

”BuzzCamp este mai mult decât un eveniment de business. În cadrul evenimentului, tinerii găsesc răspunsuri la întrebările pe care le au și sfaturi direct de la potențialii angajatori”, a declarat Sabina Popârlan, project manager BuzzCamp.

Pe lângă București, anul acesta BuzzCamp ajunge în alte 6 orașe unde tinerii profesioniști, studenții și absolvenții vor fi puși față în față cu speakeri de renume pentru a discuta despre dezvoltarea personală și orientarea profesională a fiecăruia.

Programul BuzzCamp 12:

Ø București  – 3-7 noiembrie 2014

Ø Brașov – 11 noiembrie 2014

Ø Sibiu – 13 noiembrie 2014

Ø Cluj – 18 noiembrie 2014

Ø Timișoara – 20 noiembrie 2014

Ø Iași – 26 noiembrie 2014

Ø Bacău – 27 noiembrie 2014


Înscrierile pentru BuzzCamp12 sunt deschise la link-ul:http://buzzcamp.ro/event/bucuresti/inscriere/

BuzzCamp este un proiect marca Inspire Group, iar înscrierea și participarea la eveniment este gratuită.

Mai multe informații privind programul BuzzCamp vor fi disponibile în curând pe site-ul evenimentului și pe pagina de Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu