sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Campania 2% pentru Team Work 2014-2015

Dragi prieteni, 

În perioada 29 noiembrie 2014 - 22 mai 2015 Asociația Team Work desfășoară o nouă campanie de strângere de fonduri prin colectarea formularelor de redirecționare a 2% din impozitul pe venit din 2014.

2% este un mecanism fiscal prin intermediul căruia salariații decid să nu dea 100% din impozitul lor către stat, ci doar 98%, restul fiind redirecționat către o organizație neguvernamentală: în cazul nostru, către Team Work.

Iată cum puteți sprijini Team Work în cadrul campaniei 2%:


1. completând cererea 230 sau declarația 200 în cazul în care ați fost angajați în România în 2014. Puteți expedia documentul ca recomandată către administrația financiară de care aparțineți sau ne puteți spune și ne ocupăm noi de trimiterea acesteia.

2. ca promoter, strângând formulare 2% de la persoane care doresc să redirecționeze către Team Work. Anul acesta activitatea va fi remunerată, în funcție de numărul de formulare strânse (2RON/formular). Iată mai multe detalii:

Înscriere ca promoter: oricând în perioada campaniei, completând ACEST FORMULAR. Veți fi apoi contactați de un voluntar Team Work.
Pregătire: va urma o întâlnire pentru a primi mai multe informații privind campania, privind Team Work și pentru a primi formularele ce vor fi completate.
Mențiune: celor ce doresc li se va putea elibera și adeverință de practică pentru activitate de fundraising.

Pentru orice detalii sau întrebări vă rugăm să ne scrieți la contact@teamwork.org.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu