marți, 7 iunie 2016

Hai si tu la a doua editie a evenimentului Business Girls, marca Inspire

Inspire Group vine în întâmpinarea susținătorilor diversității cu cea de a II-a editie a evenimentului Business Girls. Cele mai noi date de la Registrul Comerţului şi Ministerul de Finanţe, analizate de KeysFin, arată că nu mai puţin de 217.400 de femei sunt implicate în prezent în afaceri, în calitate de acţionari majoritari la societăţi comerciale active pe piaţa românească.

În mediul de afaceri local există un număr mai mare de manageri femei decât în majoritatea țărilor europene, chiar și în industriile percepute ca fiind ale bărbaților. Se remarcă o încercare a româncelor de a depăși statutul de mamă, soție, casnică și o dorință de a evolua profesional, de a se implica în domeniul antreprenorial precum și o întelegere mai profundă a conceptului de diversitate din partea companiilor.
Într-o lume a bărbaților, pentru a obține succesul, femeile tind să împrumute foarte multe dintre atributele culturii masculine, cum ar fi: înclinația către riscuri, orientarea spre rezultat și capacitatea de a lua decizii rapide. În ceea ce privește rolurile manageriale, acestea se bazează pe interacțiune și gestionare umană, iar elementele esențiale sunt chiar păstrarea calităților feminine și a autenticității. Capacitățile precum intuiția, echilibrul, flexibilitatea, creativitatea și gestionarea relațiilor interpersonale sunt calități de care o femeie trebuie să fie conștientă, pe care să le dezvolte și mai ales să le puna în aplicare chiar dacă face parte dintr-un mediu de afaceri predestinat bărbaților.
Pe 16 iunie, la WeLoveDigital – Unirii, începând cu ora 9.30, ai întâlnire cu femei din managementul de top al unora dintre cele mai cunoscute companii din România, discuti cu modele feminine care au îmbinat cu succes planul profesional cu cel personal și afli impresii din perspectiva masculină despre diversitatea în mediul business.
“Prin ce se diferenţiază femeile manager?”, “Care sunt calităţile pe care o femeie ar trebui să le aibă pentru a reuşi în mediul de afaceri?”, " Cum să îți pui amprenta personală în cariera profesională?" și "Cât de importantă este diversitatea pentru succesul companiei?" sunt doar câteva dintre întrebările la care vor răspunde în cadrul evenimentului Viorica Laudescu, National Case Manager Carrefour, Adela Dan, scriitoare și publicitar cu experiență și Andrei Vulpescu, blogger cu peste 17 ani de experiență în presă.

Accesează link-ul pentru a vedea agenda completă și pentru a te înscrie gratuit la eveniment: http://inspiregroup.ro/business-girls/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu