luni, 3 aprilie 2017

Devino fundraiser Team Work!

În perioada 3 aprilie – 25 mai 2017 Asociația Team Work desfășoară o nouă campanie de strângere de fonduri prin colectarea formularelor de redirecționare a 2% din impozitul pe venit din 2016.

2% este un mecanism fiscal prin intermediul căruia salariații decid să nu dea 100% din impozitul lor către stat, ci doar 98%, restul fiind redirecționat către o organizație neguvernamentală: în cazul nostru, către Team Work.

Fondurile strânse prin mecanismul 2% merg către:
- proiectul de voluntariat derulat la Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București, aflat în 2017 la a XII-a ediție, 
- proiectul de stagii de practică și dezvoltare profesională în domeniul comunicării, RePere în Comunicare, 
- inițierea de noi proiecte și activități, 
- asigurarea activității administrative a asociației.

Iată cum puteți sprijini Team Work în cadrul campaniei 2%:


1. completând cererea 230 în cazul în care ați fost angajați în România în 2016. Puteți expedia documentul ca recomandată către administrația financiară de care aparțineți sau ne puteți spune și ne ocupăm noi de trimiterea acesteia.

2. ca fundraiser, strângând formulare 2% de la persoane care doresc să redirecționeze către Team Work. Activitatea va fi remunerată (5RON/formular), iar celor ce doresc li se poate elibera și adeverință de practică. Înscrierea ca fundraiser se poate face oricând în perioada campaniei, prin completarea ACESTUI FORMULAR. Ulterior veți fi contactați de un voluntar Team Work și va urma o întâlnire pentru a primi mai multe informații privind campania, privind Team Work și pentru a primi formularele ce vor fi completate. Vă rugăm să parcurgeți regulamentul campaniei înainte de a aplica, pentru a avea toate informațiile organizatorice.


Pentru orice detalii sau întrebări vă rugăm să ne scrieți la contact@teamwork.org.ro

Un comentariu: