miercuri, 31 mai 2017

Pe 10 iunie copiii intra in povestea Gradinii Botanice!

Asociația Team Work vă invită și anul acesta să intrați în povestea pe care o va scrie alături de personaje de poveste pe 10 iunie 2017! 

Îi invităm pe toți copiii în Grădina Botanică București să cunoască personaje de poveste și să descopere frumusețile lumii botanice în cadrul celei de-a 12-a ediții a Vânătorii de Comori!


Vânătoarea de Comori 2017 este un eveniment organizat anual de către Asociația Team Work în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București, cu ocazia Zilei CopiluluiEdiția de anul acesta este organizată sâmbătă, 10 iunie, și se adresează copiilor care, împreună cu părinții, bunicii sau cadrele didactice, vor parcurge cele 5 puncte ale traseului prestabilit în puncte reprezentative ale grădinii. Scopul Vânătorii de Comori  este de a îi familiariza pe cei mici cu Grădina Botanică, precum și de a îi ajuta să învețe mai multe despre plantele care se găsesc în aceasta.



Cei care doresc să se înscrie la Vânătoarea de Comori 2017 o pot face chiar în ziua evenimentului, oricând în intervalul 10.00-14.00, la voluntarii Team Work situați la intrarea în Grădina Botanică. Participarea este gratuită, pe baza biletului de acces în Grădină. Participanții trebuie să aibă cel mult 12 ani. În plus, ca un pont șoptit de personajele noastre, micii vânători trebuie să fie pregătiți să rezolve enigme bazate pe întrebări legate de natură și botanică și, bineînțeles, să aibă la ei zâmbetul și entuziasmul copilăresc de care dau dovadă cu fiecare ocazie! 


Acest eveniment este sprijinit de partenerii media

Vânătoarea de Comori face parte dintr-un proiect mai amplu desfăşurat de Asociaţia Team Work, „Grădina Botanică – Grădina Oraşului Meu”, alături de Curăţenia de Primăvară şi Curăţenia de Toamnă, Grădina Bunicii, Grădina Copiilor, Grădina din Cărți și Green Work.

Asociaţia Team Work este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit pentru tineri axată pe învăţare bazată pe managementul de proiect și munca în echipă. Misiunea noastră este a facilita acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Team Work are o puternică orientare civică, propunându-şi să fie o organizaţie care oferă membrilor săi şi tinerilor în general contexte în care se pot forma ca oameni şi ca profesionişti.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu