vineri, 13 octombrie 2017

Fii voluntar Team Work la Curatenia de Toamna 2017 in Gradina Botanica Bucuresti!

IMPORTANT: Din cauza vremii am decis să amânăm activitatea pentru primele 2 weekenduri din noiembrie 2017. Detalii mai jos.
-----------------------
Team Work își reia activitatea de voluntariat din Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București și revine cu o nouă ediţie a evenimentului Curăţenia de Toamnă 2017, ediția a XII-a. Cu această ocazie, Team Work mulţumeşte tuturor voluntarilor pentru implicarea şi entuziasmul de care au dat dovadă până acum şi îi aşteaptă şi în această toamnă cu la fel de multă energie.

Activitatea se va desfăşura pe parcursul a 2 weekend-uri, respectiv 28-29 octombrie și 4-5 și 11-12 noiembrie 2017.

Principalele activităţi pe care le vom desfăşura constau în: tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns; în funcție de spațiul unde vom lucra, pot interveni și activități suplimentare. Programul de lucru este între orele 09:30-14:30.

Înscrierea la ediţia 2017 a Curăţeniei de Toamnă
se face prin intermediul completării acestui FORMULAR ONLINE. Vârsta minimă de participare este de 14 ani. De asemenea, fiecare voluntar va primi o diplomă de participare, un premiu surpriză şi o experienţă minunată cu care poate să se mândrească.

Dacă doriți să vă implicați activ în beneficiul mediului înconjurător sau pur şi simplu vreți un refugiu din Bucureștiul de astăzi, atât de aglomerat, Curăţenia de Toamnă este oportunitatea perfectă. Acestea fiind spuse, vă invităm să fiți alături de voluntarii Team Work în misiunea lor de a face un mediu mai curat, mai sănătos și mai îngrijit.

Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică este organizată de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.

Parteneri media:



Pentru a avea acces în cel mai scurt timp la informaţii despre acest eveniment, dar şi despre alte proiecte ale Asociaţiei Team Work, vă invităm să urmăriţi pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO sau să vă înscrieți pe grupul dedicat voluntarilor în Grădina Botanică: https://www.facebook.com/groups/gradina.botanica.tw/.

4 comentarii:

  1. Salut! Este o initiativa laudabila, insa de ce nu alegeti alt spatiu verde din Bucuresti sau imprejurimi?
    Gradina Botanica are angajati si intrarea este cu plata (7 ron).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul ca Gradina are angajati si ca intrarea este cu plata nu inseamna nici ca sunt destui angajati pentru a acoperi toata suprafata, nici ca biletele de intrare acopera cheltuielile. Faptul ca niste lucruri exista nu inseamna ca sunt suficiente, iar acesta este si motivul implicarii noastre.
      De asemenea, sunt multe lucruri in care ne putem implica si multe spatii verzi care pot fi curatate, insa uneori nu le poti face pe toate, asa ca este mai corect sa faci ceva bine si concentrat decat sa insailezi ceva si sa zici ca ai facut; plus ca in Gradina Botanica e mereu ceva de facut :-)

      Ștergere
  2. DACA NE ALATURAM PERSONALULUI CARE NU FACE FATA, CE E RAU IN ASTA? MA BUCUR SA FIU DE AJUTOR CELOR DE LA GRADINA BOTANICA, PLUS CA PRIMIM DREPTUL LA 4 INTRARI FARA PLATA... DAR, IN FOND, NU E MARE TARIFUL... E MULT FUN, MIE IMI PLACE. STELUCA

    RăspundețiȘtergere