luni, 24 octombrie 2011

Şi a mai trecut un târg...

         Odată cu începerea noului an universitar, în incinta Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, a avut loc Târgul Organizațiilor Studențești, unde 17 asociații active și-au prezentat cu mândrie realizările și s-au fălit cu cele mai frumoase proiecte. Evident, Team Work nu putea lipsi. Astfel, într-o dimineață cam friguroasă de vineri,  ”o duzină” de teamwork-eri au pornit voioși către târg, înarmați cu entuziasm și cu o mare dorință de a împărtași cât mai multe informații cu studenții interesați să se înscrie într-o asociație destinată lor.

Deși investiția a fost minimă, standul Team Work a fost unul dintre cele mai vizitate, și cu siguranță cel mai colorat. Câteva zeci de studenți curioși ne-au adresat o groază de întrebări în legătură cu proiectele pe care le desfășurăm, iar noi le-am povestit cu plăcere despre Grădina Botanică – Grădina Oraşului Meu, poate cel mai popular proiect, despre Amfiteatrul Deschis și succesul acestuia printre cei care au participat, dar și despre proiectele internaționale organizate în cadrul programului “Tineret în Acțiune”.
Am avut ocazia de a ține și o mică prezentare a asociației și de a le vorbi studenților despre ce înseamnă să fii voluntar într-un organizaţie studenţească. Ne-am jucat împreună cu ideea de voluntariat, am făcut un mic portret al voluntarului și ne-am prezentat proiectele pe care le-am desfășurat în anii trecuți. Participanții ne-au întâmpinat cu zâmbete și cu foarte multă creativitate, iar noi sperăm că ii vom avea drept colegi și vom reușim să facem împreună lucruri frumoase.
Târgul a fost pentru Team Work o ocazie perfectă de a discuta cu studenții, de a ne vedea realizările dintr-o perspectivă mai largă și, de ce nu, de a veni cu multe idei legate de proiectele noastre dragi. Dovada că asociația și-a atins scopul a fost numărul mare de persoane înscrise în timpul perioadei de recrutare. Suntem nerăbdători să se mai ivească o ocazie de a mai povesti despre proiectele pe care le ”creștem” cu multă răbdare și pasiune.
Team Work – O mişcare inteligentă!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu