marți, 1 noiembrie 2011

Participa si tu la Curatenia de Toamna 2011!


Toamna nu se numără doar bobocii, ci și frunzele. 

Așa cum v-am obișnuit de șase ani, Asociația Team Work continuă tradiția curățeniilor în grădina botanică.

Toamna aceasta este specială! Vom desfășura evenimentul pe parcursul a trei zile de noiembrie:

-          13 (duminică),
-          19 (sâmbătă) şi
-          20 (duminică),

de fiecare dată între orele 9.00 și 16.00, în același loc bine-cunoscut, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.

Poți alege să ni te-alături în oricare dintre zilele de curățenie. Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi formularul on-line în perioada 1-10 noiembrie 2011.

Participarea se face pe bază de înscriere şi confirmare din partea organizatorilor, fiind un număr limitat de locuri în fiecare zi, în funcţie de activităţile ce trebuie desfăşurate (greblat, tăiat lăstăriș, adunat frunze moarte). De asemenea, deoarece o parte din activități vor presupune utilizarea unor unelte de grădinărit, pot participa doar persoane care au vârsta de cel puțin 14 ani.

Echipa Team Work, aerul proaspăt de noiembrie, roua de dimineață a toamnei și coloritul naturii îți vor reîncărca bateriile și îți garantăm că vei începe săptămâna cu dreptul.

Te așteptăm în Grădina Botanică!
Echipa Team Work

Pentru orice întrebare legată de eveniment ne poți contacta pe adresa gradina.botanica.tw@gmail.com.


[Later Edit] Mulțumim tuturor prietenilor din Cluj-Napoca și Craiova care ne-au scris să ne întrebe despre Curățenia de Toamnă în orașele lor. Din păcate bugetul nu ne permite să organizăm Curățenia din această toamnă în toate cele 3 orașe, însă vă asigurăm că vom face tot posibilul să reluăm seria evenimentelor în 2012. Mulțumim pentru interes!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Parteneri instituționali
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sponsori

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu