joi, 14 martie 2013

E vremea pentru Curăţenia de Primăvară 2013!

Dragi voluntari,

Deoarece vremea ne-a făcut o surpriză atât de frumoasă, iar plantele din îndrăgita Grădină Botanică București au început să se trezească la viaţă mai devreme, avem plăcerea de a vă anunţa că evenimentul mult aşteptat, Curăţenia de Primăvară, va avea loc în luna martie ... dar și în aprilie, al doilea weekend fiind decalat din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.



Astfel, vă aşteptăm în zilele de 23-24 martie și 13-14 aprilie 2013, cu forţe proaspete şi entuziasm, pentru a curăţa Grădina Botanică de urmele lăsate de iarnă. Noutatea acestui an este că activităţile vor începe la ora 10:00 şi se vor încheia la ora 15:00, astfel încât să nu fie nevoie să vă treziți foarte devreme. Oricum, noi vă așteptăm cu o cafea caldă și un ceai.

Pentru primul weekend de curăţenie vă puteţi înscrie până la data de 21 martie, iar pentru cel de al doilea weekend până la data de 11 aprilie. Înscrierile se fac prin completarea acestui formular

Şi pentru că apreciem foarte mult munca depusă în folosul naturii, am pregătit o surpriză tuturor voluntarilor ce vor participa la Curăţenia de Primăvară, dar mai multe despre acest lucru la momentul potrivit.

Pentru a fi la curent cu informaţii legate de acest eveniment, dar şi cu informaţii despre alte proiecte marca Team Work, vă invităm să urmăriţi pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO.


Partener instituţional: Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti.

7 comentarii:

  1. Buna, Anca, si merci pentru veste care va deveni o frumoasa poveste...

    RăspundețiȘtergere
  2. unde schimb ziua in care pot sa ajung?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti trimite un mail cu noua optiune pe adresa de mail gradina.botanica.tw@teamwork.org.ro

      Ștergere
  3. Se mai tine weekendul acesta "curatenia de primavara" ?
    Dupa progrnoza meteo o sa fie mai mutl "curatenia de iarna" :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, va avea loc, vremea se va schimba su vom avea peste 15 grade in ambele zile.

      Ștergere