vineri, 11 octombrie 2013

Team Work recrutează. Hai și tu în echipa noastră!


Te-ai gândit vreodată de unde vrei să pleci și unde vrei să ajungi din punct de vedere profesional? Ce ar trebui să faci să te pregătești mai bine pentru viitoarea ta profesie? Cum să îmbini utilul cu plăcutul în așa fel încât să câștigi experiența necesară cerută astăzi pe piața muncii?

Team Work este locul în care poți face toate aceste lucruri. De ce? Pentru că structura flexibilă și dinamică a ONG-ului nostru, alături de valorile pe care noi ne bazăm – voluntariat, profesionalism și lucru în echipă – reprezintă cheia pentru o bună pregătire înainte de a intra în competiția acerbă a joburilor. Implicarea în diversele de proiecte implementate de noi duce nu numai la o dezvoltare profesională, ci și, înainte de toate, la una personală valorificată prin efort individual și muncă alături de ceilalți. De asemenea, în Team Work nu ești niciodată singur, ci ai alături de tine membrii din cele trei departamente (Comunicare, Training și Resurse Umane) sau din proiecte, care au fost cândva la început de drum ca tine, dar alături de care și cu care vei avea mereu ceva nou de învățat sau de împărtășit. Deoarece  „Team Work” înseamnă literalmente „muncă în echipă”, iar noi ne mândrim cu asta.

Tu ce părere ai? Vrei să ni te alături?

De ce te întrebăm acest lucru?! Pentru că Team Work a început un nou sezon de recrutări!

Începând cu 11 octombrie și până pe 21 octombrie 2013 Team Work așteaptă aplicația ta prin completarea formularului de înscriere de aici.

Project your future. Project your way. Begin TODAY!

Pentru mai multe informații despre noi, te invităm să citești și alte articole de pe blogul nostru sau să accesezi site-ul Team Work: www.teamwork.org.ro


Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu