miercuri, 30 octombrie 2013

Iubim sa protejam natura si participam la Curatenia de Toamna 2013!

Dragi voluntari,

Iubim natura! Asta-i clar! Și tocmai pentru că vrem să o păstrăm într-o stare cât mai bună și, mai ales, să fim un exemplu pentru ceilalți prin faptele noastre, încercăm pe cât posibil să contribuim la bunăstarea ei participând la activități de ecologie și ecologizare. Iată că a venit momentul să mai demonstrăm încă o data acest lucru prin intermediul Curăţeniei de Toamnă 2013!

Aşadar, în zilele de 9, 10, 16 și 17 noiembrie avem plăcerea de a vă invita să luaţi parte la cea de-a VI-a ediţie a Curăţeniei de Toamnă organizată, așa cum v-aţi obişnuit, în Grădina Botanică ,,Dimitrie Brândză" a Universităţii din Bucureşti. Activitățile vor începe la ora 10.00, terminându-se la ora 15.00, și vor consta în tăierea lăstărişului, curăţarea zonelor vizate şi reciclarea selectivă a deşeurilor găsite. Şi pentru că nu vom depune un efort continuu, cafeaua și ceaiurile din partea membrilor Team Work ne vor oferi un moment de răgaz.

Participarea la eveniment se face doar pe bază de înscriere, prin intermediul acestui FORMULAR, iar voluntarii trebuie să aibă vârsta de minim 14 ani. În plus, indiferent că doriți să veniți într-o singură zi sau în toate cele patru, vă rugăm să completați formularul de înscriere până pe data de 8 noiembrie pentru primul weekend și, respectiv, 15 noiembrie pentru cel de-al doilea.

De asemenea, așa cum procedăm de fiecare dată, nici anul acesta munca voluntarilor noștri nu rămâne nerecompensată! Prin urmare, participanţii la eveniment vor primi la sfârşit din partea Team Work un cadou surpriză. Sună bine, nu-i aşa?

Spre deosebire de alte evenimente, un element nou acum este amplasarea unui stand de donații, participanții și vizitatorii putând sprijini financiar buna desfășurare a Curățeniei de Toamnă 2013. La rândul lor, aceștia vor primi în schimb un magnet lucrat manual de către membrii Team Work. Strângerea de fonduri a început deja în mediul on-line cu ajutorul Bursei Binelui. Așadar, până la zilele de Curățenie, oricine poate participa cu orice sumă dorește accesând oricare dintre cele două posibilități:


- contul deschis de Asociația Team Work la BRD Academiei, IBAN RO29BRDE410SV66576154100.

Pentru a fi la curent cu informaţii legate de acest eveniment, dar şi cu informaţii despre alte proiecte marca Team Work, vă invităm să urmăriţi pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO.

Partener instituţional: Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti.
Sponsor: Stanleybet


Un comentariu: