sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Campania de Recrutare Team Work 2013 a luat sfârșit!

La fiecare început de an universitar, organizațiile studențești își măresc echipele cu voluntari dornici de implicare, gata să ajute comunitatea din care fac parte și pregătiți să își proiecteze drumul către o carieră de succes.

Și Team Work a trecut în ultimele 3 săptămâni prin „focurile recrutărilor”, iar rezultatele obținute sunt mai mult decât satisfăcătoare. În cele 3 săptămâni am analizat 106 aplicații, am cunoscut la interviuri 65 de oameni îndrăzneți, capabili să-și stăpânească emoțiile, iar cu 24 de dintre ei vom lucra anul acesta, vom dezvolta proiecte și vom încerca să oferim mai mult timp pentru schimbarea societății din care facem parte și pe care dorim să o dezvoltăm.

Îi felicităm pe noii membri pentru curaj, pentru dorința de implicare și pentru că au ales să-și manifeste creativitatea în cadrul Team Work. Le dorim să aibă parte alături de asociația noastră de cele mai frumoase experiențe din anii de studenție, să-și depășească limitele și să se dezvolte pe plan personal și, mai ales, profesional.

Și acum să-i cunoaștem pe cei care au ales să își proiecteze viitorul: Anca Buruiană, Zeni Catană, Ramona Codrea, Cristina Constantin, Iulia Fontanine, Paula Frătița, Teodor Gurgui, Ancuța Iordache, Alexandra Luchian, Mădălina Gorciu, Ioana Mocanu, Iulia Moman, Robert Neacșu, Gabriela Pața, Diana Petroiu, Simona Radu, Ramona Reitu, Raisa Riza, Cristina Sandu, Mihaela Simionescu, Peter Stănășila, George Stancu, Diana State, Loredana Zainea.

Mult succes în continuare, tuturor!

Un comentariu: