luni, 11 noiembrie 2013

Stylish Mom - Eveniment de styling adresat mamelor sau viitoarelor mămici


București – 7 decembrie 2013  vă invităm la cel mai nou și cochet eveniment de fashion - Urbakid.ro, conceput special pentru mămici și viitoare mămici, un eveniment susținut de Rovena Andrei – stilist și mămică a doi copii minunați.

După ”UrbanKid.ro Playdate”, revenim cu o nouă serie de evenimente ce vor purta marca Events by Urbankid.ro

Evenimentul Stylish Mom - organizat de Urbankid.ro în colaborare cu Andrada Crânguș și Rovena Andrei, pune în centrul atenției mama și nevoile ei.

Pentru că au un rol extrem de activ în societate, femeile de acum sunt preocupate continuu de ținuta vestimentară, de diverse aspecte de styling si fashion. Mamele și femeile însărcinate nu fac excepție, cu atât mai mult cu cât multe dintre ele se reîntorc de timpuriu la job-urile lor sau pur și simplu simt nevoia să își redefinească stilul, conform noului lor statut – acela de mamă.


Pentru că aspectul  lor fizic se modifică în urma nașterii, corpul suferă modificări sau pentru că pur și simplu personalitatea lor se schimbă, mamele sunt cu atât mai mult în căutarea unui stil personal confortabil și estetic în același timp.

Evenimentul Stylish Mom dorește să reunească acele femei care sunt cu adevărat interesate de nou, de schimbare sau care au nevoie de inspiratie sau îndrumare și sunt preocupate de modul în care se îmbracă, se machiază, sunt interesate de ultimele accesorii sau coafuri. Pentru că se apropie și sărbătorile de iarnă, dorim să dăm o mână de ajutor mamelor în alegerea unui outfit de seară.

Așteptăm cu mare drag toate mămicile sau femeile însărcinate care doresc să înțeleagă mai multe aspecte ce țin de styling și de stilul propriu, la prima sesiune dintr-o serie de mai multe evenimente pe care vrem să le dedicăm mămicilor. În cadrul primului eveniment vom vorbi despre materiale, trenduri, recomandări vestimentare generale, despre stiluri vestimentare și ce haine putem alege pentru ocaziile speciale – Crăciun, Revelion, petreceri corporate etc și multe alte lucruri interesante.

Gazda evenimentului nostru este Orhideea Health & Spa, un loc cald și primitor unde femeile sunt cu adevărat răsfățate.

“A se procupa de sine în aceeași măsură în care se preocupă de copiii ei și de familie mi se pare esențial pentru femeia de astăzi. Maternitatea este ceva ce îmbogățește femeia, provocând-o să se dezvolte și în această ipostază” spune Andrada Crânguș. ”Stylish Mom s-a născut din nevoia mamelor de a fi confortabile cu alegerile vestimentare pe care le fac, chiar dacă de multe ori nu au mai mult de 10 minute la dispoziție înainte de a ieși pe usă, îndreptându-se către birou, către un eveniment importat, către un party,  o vacanță de familie sau pur și simplu către cel mai apropiat parc pentru o joacă cu copilul. Un modul de styling pentru mame oferă într-un interval restrâns de timp informații esențiale pentru a ne ajusta relația cu propria garderobă.”

Evenimentul Stylish Mom va avea loc în data de 7 decembrie 2013, între orele 11.30 – 15.00, la Orhideea Health & Spa – în cadrul complexului rezidențial Orhideea Gardens, București, Calea Plevnei nr 145B.

Partenerii seriei de evenimente Sylish Mom sunt Orhideea Spa & Getlokal.ro.

Despre Andrada Crânguș
Andrada face parte din echipa urbankid.ro și de aproape doi ani de zile împărtășește cu cititorii experiențele de călătorie în familie, alături de fetița ei de 5 ani Sabina și de Marius, tatăl Sabinei. Este autorul conceptutului Stylish Mom, concept născut din preocuparea ei pentru styling și priceperea în marketing și comunicare.

Despre Rovena Andrei
Rovena este stilist, cu mulți ani de experiență (revista Bolero, Tabu, Unica, Miresici, Săptămâna Financiară, Superbebe  - în colaborări și realizarea editorialelor de modă sau a shootingului de copertă), consultant pe partea de imagine și stil la Prima TV, a primit două nominalizări la categoria cel mai bun stilist, în cadrul Galei Pantene Beauty Awards și este o prezență extrem de caldă și luminoasă, înzestrată cu o tonă de grijă, calm și răbdare nu numai pentru cei doi copii ai ei (Sophie - 2,5 ani și Andrei - 6 ani) ci pentru tot ceea ce se întâmplă în jur.

Despre Urbankid.ro
Blog colectiv de parenting pozitiv. Motto-ul nostru zilnic: E fun să fii părinte!
De patru ani de zile ne-am asumat o misiune importantă: aceea de a informa părinții și viitorii părinți asupra lucrurilor și activităților pe care le pot face la timp, împreună cu cei mici și nu atunci când este prea târziu. Dorim să formăm o comunitate de părinți conștienți, cu adevărat treji, responsabili și care țin cont de unicitatea copiilor lor și care iau decizii informate. În acest sens, tot ceea ce facem este de a pune la dispoziție părinților - informații relevante despre locurile unde pot ieși în oraș cu cei mici, despre activitățile specifice vârstelor micuților, despre conceptele de parenting care au la bază iubirea necondiționată și respectul față de copil.
În fiecare zi încurajăm toți părinții să fie părinți cu bucurie.

Un comentariu: