sâmbătă, 17 mai 2014

Sport Quest face miscare pe 24 mai. Tu?


Dragi prieteni, 

Team Work vă anunță că Sport Quest, treasure hunt-ul sportiv la care v-am invitat să participați, a fost amânat pe 24 mai 2014 din cauza prognozei nefavorabile. Deși vremea s-a dovedit a fi cu mult mai bună decât se anunța, nu am dorit să expunem participanții la o potențială probă sportivă suplimentară: alergatul prin ploaie.

Așadar, Sport Quest va avea loc sâmbătă, 24 mai 2014, între orele 12:00-14:00, în Grădina Botanică a Universității din București

Te poți înscrie la Sport Quest până pe 23 mai, ora 19:00:

- în echipă de 4 persoane – căpitanul echipei va completa ACEST FORMULAR cu numele echipei și cu datele membrilor acesteia

- individual – completează ACEST FORMULAR şi noi vom forma echipa înainte de începerea probelor din persoane care s-au înscris individual.
Vârsta minimă de participare este 16 ani și se poate participa numai în echipă.


Despre Sport Quest și desfășurarea treasure hunt-ului sportiv:
„Sport Quest” este un proiect axat pe promovarea mişcării în aer liber prin sporturi de echipă. Proiectul este la prima ediţie dintr-o serie de 3 ediţii anuale (mai, octombrie şi noiembrie) şi își propune să reunească un număr de peste 300 de participanţi pe parcursul anului 2014.

Activităţile sportive pe care, participanţii le vor desfăşura sunt: bowling creativ, volei, sprint, gimnastică, hula-hoop, jonglări cu mingea şi sărituri cu coarda. După ce o probă va fi efectuată cu succes, echipa va primi indiciul către punctul următor.

Timp de 2 ore participanţii vor lucra alături de coechipieri, în competiţie cu celelalte echipe, pentru a trece cu succes prin diverse probe sportive și a afla indiciul care îi va conduce la etapa următoare.

Câştigătoare va fi echipa care va ajunge prima la punctul de Finish, după ce a rezolvat corect toate probele.

La finalul concursului va avea loc festivitatea de premiere, unde cele mai bune 3 echipe vor fi recompensate pentru rapiditatea şi corectitudinea cu care au efectuat probele.

După festivitatea de premiere, Asociaţia Team Work va organiza o tombolă unde cei mai norocoși vor câştiga articole sportive precum: palete pentru tenis de masă, darts (ţintă cu arici) şi discuri frisbee

Regulamentul concursului: toate informațiile privind participarea la Sport Quest se regăsesc în regulamentul concursului.


Pagină de Facebook Team Work: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO
 
Pentru orice detalii sau întrebări vă rugăm să ne scrieți la: sport.quest@teamwork.org.ro

Sponsor: Alpha Bank

Partener instituţional: Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu