luni, 26 mai 2014

Team Work nu se opreste! Pe 31 mai va avea loc a doua editie a concursului Sport Quest!


[Later edit] Din cauza prognozei meteo nefavorabile, Sport Quest se amână pentru sâmbătă, 21 iunie, o ediție de final de sesiune! Toate celelalte informații, precum și formularele de înscriere, din postarea de mai jos, rămân valabile.
________________________________________

Dragi prieteni,

Ne bucurăm să vă anunţăm că evenimentul „Sport Quest” din data de 24 mai a avut un real succes. Am avut parte de o vreme bună, oameni bucuroşi să ne ajute la organizarea concursului şi participanţi cu o atitudine pozitivă gata să câştige premiile oferite de Asociaţia Team Work în parteneriat cu Alpha Bank.

Dorim să le mulţumim tuturor pentru implicare şi pentru munca depusă. Împreună am alcătuit o echipă puternică care a realizat un eveniment frumos.

Au alergat şi s-au distrat, au cunoscut oameni noi, s-au bucurat de premiile câştigate şi au fost foarte interesaţi să afle când va fi următoarea ediţie „Sport Quest”.

Văzând atmosfera frumoasă care a fost creată la „Sport Quest”, Asociaţia Team Work a decis să organizeze o nouă ediţie mai devreme decât şi-a propus.

Aşadar, următoarea ediţie „Sport Quest” va avea loc sâmbătă, 31 mai 2014, între orele 12:00-14:00, în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” din Bucureşti.
Te poţi înscrie până vineri, 30 mai, ora 19:00:

- în echipă de 4 persoane – căpitanul echipei va completa ACEST FORMULAR cu numele echipei și cu datele membrilor acesteia

- individual – completează ACEST FORMULAR şi noi vom forma echipa înainte de începerea probelor din persoane care s-au înscris individual.
Vârsta minimă de participare este 16 ani și se poate participa numai în echipă.

Persoanele care au participat la prima ediţie „Sport Quest” pe 24 mai 2014 nu vor putea participa ca şi concurenţi la treasure hunt-ul de sâmbăta, 31 mai 2014. Însă, dacă doresc, ne pot ajuta la organizarea concursului ca voluntari.

Despre Sport Quest și desfășurarea treasure hunt-ului sportiv:
„Sport Quest” este un proiect axat pe promovarea mişcării în aer liber prin sporturi de echipă. Proiectul este la a doua ediţie dintr-o serie de 4 ediţii anuale (2 în luna mai, octombrie şi noiembrie) şi își propune să reunească un număr de peste 300 de participanţi pe parcursul anului 2014.

Activităţile sportive pe care participanţii le vor desfăşura sunt: bowling creativ, volei, sprint, gimnastică, hula-hoop, jonglări cu mingea şi sărituri cu coarda. După ce o probă va fi efectuată cu succes, echipa va primi indiciul către punctul următor.

Timp de 2 ore participanţii vor lucra alături de coechipieri, în competiţie cu celelalte echipe, pentru a trece cu succes prin diverse probe sportive și a afla indiciul care îi va conduce la etapa următoare.

Câştigătoare va fi echipa care va ajunge prima la punctul de Finish, după ce a rezolvat corect toate probele.

La finalul concursului va avea loc festivitatea de premiere, unde cele mai bune 3 echipe vor fi recompensate pentru rapiditatea şi corectitudinea cu care au efectuat probele.

După festivitatea de premiere, Asociaţia Team Work va organiza o tombolă unde cei mai norocoși vor câştiga articole sportive.

Regulamentul concursului: toate informațiile privind participarea la Sport Quest se regăsesc în regulamentul concursului.

Pentru orice detalii sau întrebări vă rugăm să ne scrieți la: sport.quest@teamwork.org.ro

Sponsor: Alpha Bank

Partener instituţional: Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din BucureştiNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu