marți, 7 martie 2017

Studentii la comunicare sunt asteptati la Young PR seminar!

Ce reprezintă o campanie de CSR? Care sunt tendințele în comunicare în 2017? Ce presupune un job în PR? Sau care sunt elementele cheie în comunicarea de criză? Acestea sunt unele din întrebările la care vom afla răspunsul pe 30 martie în cadrul celei de-a 3-a ediții Young PR seminar.


Dacă ești student la comunicare, vino sa întâlnești specialiști în comunicare din companii de top locale și din importante agenții de relații publice! În cele două sesiuni participanții vor avea ocazia să afle ce presupune activitatea de PR în practică, fiind  planificate workshop-uri interesante în care vor fi prezentate subiecte precum corporate communication, event management și personal branding.
Young PR seminar va avea loc la JW Marriott și reprezintă o invitație gratuită pentru tinerii care vor să își pună bazele unei cariere în domeniu. Într-o lume în continuă schimbare, job-uri noi și cerințe complexe este important să avem acces la insight-uri din orice domeniu. Utilitatea seminarului Young PR este recunoscută de către participații edițiilor precedente care au avut oportunitatea să îmbine teoria și practica alături de speakeri de renume, să discute direct cu profesioniștii din domeniu care au avut multe sfaturi și răspunsuri de oferit.
Printre vorbitorii acestei ediții se numără: VERONICA DOGARU (Corporate Communication Manager, Orange România), LUIZA DOMNIȘORU (Head of Public Relations Dept, Renault Group România),
RAMONA CIOCODEI (Communications Manager, McDonald's), IOANA MUCENIC (CEO, Minio Studio),
MARIA PĂTRĂȘESCU (Internal Communication Manager, Orange România) și CRISTIANA ANDREI (Chief BuzzMaker, Adi Hădean Projects).

Young PR seminar este organizat de Evensys în parteneriat cu Orange România.


Înscrie-te acum la eveniment completând formularul de înscriere și intră pe site pentru mai multe detalii! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu