joi, 2 martie 2017

Team Work incepe Curatenia de Primavara 2017 in Gradina Botanica

[Later later edit] Ne vedem și pe 2, 8, 9 aprilie! :-) 

[Later edit] Din cauza vremii nefavorabile, suntem nevoiți să anulăm primul weekend, dar vă invităm să recuperăm împreună în următoarele două, pe 18-19 și 25-26 martie :-)

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Team Work revine cu o nouă ediţie a mult aşteptatului eveniment Curăţenia de Primăvară 2017, ediția a XII-a. Cu această ocazie, Team Work mulţumeşte tuturor voluntarilor pentru implicarea şi entuziasmul de care au dat dovadă până acum şi îi aşteaptă şi anul acesta cu la fel de multă energie.
Activitatea se va desfăşura pe parcursul a 3 weekend-uri, respectiv 11-12, 18-19, 25-26 martie, 2 aprilie 2017

Aşa cum v-am obişnuit, principalele activităţi pe care le vom desfăşura constau în: tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns; în funcție de spațiul unde vom lucra, pot interveni și activități suplimentare. Programul de lucru este între orele 09:30-14:30.
Înscrierea la ediţia 2017 a Curăţeniei de Primăvară se face prin intermediul completării acestui FORMULAR ONLINE. Vârsta minimă de participare este de 14 ani. De asemenea, fiecare voluntar va primi o diplomă de participare, un premiu surpriză şi o experienţă minunată cu care poate să se mândrească.
Dacă doriți să vă implicați activ în beneficiul mediului înconjurător sau pur şi simplu vreți un refugiu din Bucureștiul de astăzi, atât de aglomerat, Curăţenia de Primăvară este oportunitatea perfectă. Acestea fiind spuse, vă invităm să fiți alături de voluntarii Team Work în misiunea lor de a face un mediu mai curat, mai sănătos și mai îngrijit.
Curățenia de Primăvară în Grădina Botanică este organizată de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București, cu sprijinul Fundației Telekom România și Grup Renault România.

Parteneri media:


Pentru a avea acces în cel mai scurt timp la informaţii despre acest eveniment, dar şi despre alte proiecte ale Asociaţiei Team Work, vă invităm să urmăriţi pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO sau să vă înscrieți pe grupul dedicat voluntarilor în Grădina Botanică: https://www.facebook.com/groups/gradina.botanica.tw/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu