sâmbătă, 15 septembrie 2018

Vino la Curatenia de Toamna 2018 in Gradina Botanica Bucuresti!

Dragi voluntari (și viitori voluntari :-) ), 

Asociația Team Work vă invită iar la voluntariat în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București, de această dată la Curăţenia de Toamnă 2018, ediția a XIII-a. 

Activitatea se va desfăşura pe parcursul 3 weekend-uri, respectiv 13-14, 20-21 și 27-28 octombrie 2018.

Principalele activităţi pe care le vom desfăşura constau în: tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns, iar în funcție de spațiul unde vom lucra, pot interveni și activități suplimentare. În dimineața fiecărei zile participanții vor fi informați asupra spațiului și activităților pe care le vor desfășura. Programul de lucru este, pentru fiecare dintre cele 6 zile, între orele 09:30-14:30.

Înscrierea la ediţia 2018 a Curăţeniei de Toamnă
se face prin intermediul completării acestui FORMULAR ONLINEVârsta minimă de participare este de 14 ani. De asemenea, fiecare voluntar va primi o diplomă de participare, un premiu surpriză şi o experienţă minunată cu care poate să se mândrească. Uneltele și mănușile vor fi asigurate de organizatori, precum și hidratarea (apă, ceai, cafea). Vă puteți înscrie pentru 1, 2 au mai multe zile.

Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică este organizată anual, din 2006, de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București. 

Curățenia de Toamnă 2018 este susținută de P&G și Carrefour prin inițiativa O Românie mai curată. Astfel, până pe 3 octombrie 2018, pentru fiecare produs Ariel, Lenor sau Fairy cumpărat într-unul dintre hypermarketurile Carrefour din România, P&G va face o donație în vederea organizării activității noastre de voluntariat. Așa că, dacă aveți de făcut cumpărături, aceasta este recomandarea noastră. 






Parteneri media:

Pentru a avea acces în cel mai scurt timp la informaţii despre acest eveniment, dar şi despre alte proiecte ale Asociaţiei Team Work, vă invităm să urmăriţi pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO sau să vă înscrieți pe grupul dedicat voluntarilor în Grădina Botanică: https://www.facebook.com/groups/gradina.botanica.tw/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu