luni, 11 februarie 2019

Devino fundraiser Team Work în 2019!

În perioada 12 februarie – 12 martie 2019 Asociația Team Work desfășoară o nouă campanie de strângere de fonduri prin colectarea formularelor de redirecționare a 2% din impozitul pe venit din 2018.

2% este un mecanism fiscal prin intermediul căruia salariații decid să nu dea 100% din impozitul lor către stat, ci doar 98%, restul fiind redirecționat către o organizație neguvernamentală: în cazul nostru, către Team Work.

Iată cum puteți sprijini Team Work în cadrul campaniei 2%:

1. completând cererea 230 în cazul în care ați fost angajați în România în 2018. Puteți expedia documentul ca recomandată către administrația financiară de care aparțineți sau ne puteți da formularul (online pe mail/Facebook sau offline) și ne ocupăm noi de trimiterea acestuia.

2. ca fundraiser, strângând formulare 2% de la persoane care doresc să redirecționeze către Team Work. Activitatea va fi remunerată, iar celor ce doresc li se poate elibera și adeverință de practică. Înscrierea ca fundraiser se poate face oricând în perioada campaniei, contactându-ne pe pagina noastră de Facebook sau la contact@teamwork.org.ro. Nu există un program fix pentru strângerea formularelor, fiecare își organizează timpul cum dorește pentru desfășurarea activității. Consultați Regulamentul campaniei și FAQ pentru fundraiseri.

Pentru orice detalii sau întrebări vă rugăm să ne scrieți la contact@teamwork.org.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu