marți, 3 mai 2011

Scoala de Vara Team Work 2011

Team Work te provoaca din nou!


Se apropie momentul în care va avea loc a 9-a ediţie a boot-camp-ului Team Work!!!


Coaching-ul e cheia!
Antreneaza-te si totul e posibil!

Boot-camp-ul este o tabara ce are loc intr-o cabana si in imprejurimile acesteia, in care menajera si bucatarul si-au luat concediu, dar unde profesionalismul, buna dispozitie si umorul sunt la ele acasa.

Vino si tu cu noi, inarmeaza-te cu energie si buna-dispozitie si valorifica-ti potentialul alaturi de Team Work si o echipa de traineri profesionisti.


CÂND: 21- 28 august 2011
UNDE: Şinca Veche, Braşov
CU CINE: traineri performanti şi tineri proactivi
CÂT: 600 RON (incluzand: cazare, masă, sesiuni de training şi materiale de training)
  
Totul din jurul nostru se schimba, evolueaza din ce in ce mai repede, iar noi trebuie sa ne adaptam mereu acestui ritm, astfel incat uneori simtim ca viata ne conduce pe noi si nu noi ne conducem viata.

COACHING–ul

Reprezinta un proces de acompaniere a dialogului interior, de exploatare a celei mai importante arii de influenta in care poti actiona: potentialul tau, astfel incat sa iei decizii in mod responsabil in directia obiectivelor dorite.
Impresii ale participantilor de la alte editii:
"Am invatat ce mare lucru este increderea si ce importanta poate fi prietenia. A fost o mare provocare pentru mine si ma bucur din suflet ca am ales sa vin. Nu am cuvinte suficiente sa va multumesc pentru aceasta experienta unica"


"Experientele profunde din timpul trainingurilor au fost completate de relatiile minunate cu ceilalti colegi, alaturi de care am petrecut clipe speciale si chiar "intime" din punct de vedere emotional si moral"


"Cred ca nu exagerez cand spun ca saptamana petrecuta la Sinca Veche a avut un impact colosal asupra paradigmei mele. Pe langa faptul ca am aflat despre un sbiect atat de fain cum e NLP-ul, am invatat cum sa fac sa-mi fie mai bine, psihic vorbind. Am aflat lucruri pe care le voi duce peste tot cu mine ca sa ma incurajeze"

Daca vrei sa fii si tu printre cei care isi conduc viata si isi optimizeaza performantele, iesind din paradigmele traditionale, completeaza formularul de inscriere  aici  pana la data de 20 MAI 2011.

Selectia se va face pe baza raspunsurilor la intrebarile din formular, iar confirmarile le vei primi incepand cu 20 MAI 2011. 


  Vino alaturi de noi intr-o experienta revelatoare.

Cheia e la tine!


Coordonator de proiect: Irina Savu
Telefon :   0740 074 651
E-mail:  irina_savu_tw@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu