sâmbătă, 19 mai 2012

Continuăm amenajarea Grădinii Copiilor



Dragi prieteni, 

După cum ați văzut, vremea nu a ținut cu noi în weekendul 19-20 mai. Le mulțumim celor 15 voluntari care au venit sâmbătă la Grădina Copiilor și alături de care am lăcuit 80 de pari de lemn pe care îi vom utiliza la delimitarea aleilor. Mulțumim frumos și celor care ne-au anunțat că nu mai pot ajunge :-)

Vă anunțăm că duminică, 20 mai, nu va mai avea loc activitatea planificată - vremea nu o permite și chiar dacă nu ar ploua, pământul va fi mult prea ud. 

Deoarece dorim să finalizăm spațiul până pe 2 iunie, când ne-am propus să începem activitățile de educație ecologică, vom aborda situația altfel, anume prin sesiuni de lucru de 4 ore în Grădina, în grupuri mai mici, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, atât în prima, cât și în a doua parte a zilei. Ne-ar face mare plăcere dacă ați dori și putea să participați în vreunul dintre intervaluri; dorim totuși să menționăm că nu vom putea asigura masa, ci numai băutura (varianta non-alcoolică ;-p ).

Activitățile se vor desfășura după cum urmează:
Marți, 22 mai, 10.00-14.00
Marți, 22 mai, 15.00-19.00
Miercuri, 23 mai, 10.00-14.00
Miercuri, 23 mai, 15.00-19.00
Joi, 24 mai, 10.00-14.00
Sâmbătă, 26 mai, 10.00-14.00
Duminică, 27 mai, 10.00-14.00
[LATER EDIT: din păcate vremea ploioasă continuă până la sfârșitul lunii mai, motiv pentru care suntem nevoiți să suspendăm activitatea de amenajare. Vă mulțumim pentru disponibilitate și susținere. Vom reveni cu detalii privind reluarea activității imediat ce acest lucru va fi posibil.]

Fie că veți fi alături de noi în această săptămână, fie că ne vom vedea în Grădina Botanică la altă acțiune, vă invităm să vă alăturați grupului Facebook dedicat celor care au participat sau vor să participe la activitățile organizate de Team Work împreună cu Grădina Botanică a Universității din București http://www.facebook.com/groups/gradina.botanica.tw/

În continuare vă lăsăm cu formularul de înscriere pentru activitățile de săptămâna viitoare, formular pe care îl puteți accesa aici.

Vă așteptăm în Grădina Copiilor!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Acest proiect este finanțat prin programul Spații Verzi Urbane, derulat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Parteneri instituționali
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Parteneri media

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu