vineri, 4 mai 2012

Pe unde am mai fost si unde-o sa mai fim...


           
     Înainte de vacanţa de 1 mai, Asociaţia Team Work și voluntarii săi au fost prezenţi la deschiderea oficială a Bibliotecii Naţionale, pe tot parcursul săptămânii 23-27 aprilie. Timp de 5 zile, activitățile voluntarilor au constat în informarea și ghidarea în permanență a vizitatorilor și în întâmpinarea invitaților la evenimentele programului inaugural „O perspectivă asupra culturii”.

      În săptămâna evenimentului, cu ajutorul voluntarilor au fost eliberate 1.647 de permise, iar fiecare dintre cei care au ajuns în sălile de lectură, în orice moment al zilei, a cunoscut pe unul dintre voluntarii Team Work, ghizi ai Bibliotecii Naţionale. De asemenea, aceștia au luat parte la evenimentele desfăşurate pe parcursul zilelor şi i-au îndrumat pe invitaţii speciali. Printre miile de vizitatori de toate vârstele, au existat și persoane interesate nu doar de lectură, ci şi de organizaţia nonguvernamentală Team Work şi de activitatea acesteia, pe lângă parteneriatul cu Biblioteca Naţională, iar acest lucru ne-a bucurat foarte tare.
            Așadar, mulțumim pe această cale tuturor voluntarilor implicați, întrucât s-au descurcat foarte bine și vă invităm cu mare drag să vizitați noul sediu al Bibliotecii Naționale.
            În continuare, vă anunțăm că vom fi prezenți la Târgul Educației, eveniment organizat anual de Universitatea din București în cadrul Facultății de Drept. Ca și în anii precedenți, organizația Team Work vă așteaptă la stand cu multă voie bună și multe surprize plăcute,  în zilele de 4 și 5 mai.





       




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu