miercuri, 13 iunie 2012

15, 16, 17 iunie - continuăm amenajarea Grădinii Copiilor

Dragi voluntari și prieteni,

Vă anunțăm că ne pregătim pentru o ofensivă puternică pentru finalizarea amenajării Grădinii Copiilor. Am avut numeroase obstacole, ploaia fiind cel mai puternic și mai serios dintre ele, însă afară este soare acum, așa că la muncă cu noi! 

În zilele de 15, 16 și 17 iunie 2012, adică vineri, sâmbătă și duminică, vom forma echipe de lucru pentru a finaliza amenajarea Grădinii Copiilor. Pentru cei care nu știu, acesta este un nou spațiu al Grădinii Botanice „Dimitrie Brândză” a Universității din București, spațiu ce la final va avea forma unei plante uriașe :-) Rolul lui? Să ofere un loc unde copii vor putea învăța despre natură, plante și grădina botanică în timpul activităților de educație ecologică derulate „în” plantă.

Ce activități vom face noi? Săpat pentru a decoperta o parte a terenului, cărat pământ, făcut gropi, vopsi, vărui și alte activități de acest tip. Nu vă faceți griji, nu este foarte greu, însă este important să facem toate aceste activități cu grijă și responsabilitate.

Programul activităților este următorul:
Vineri - 15 iunie - 10.00-15.00
Vineri - 15 iunie - 16.00-20.00 (dacă sunteți angajați și terminați la 16.00, vă putem aștepta ;-) )
Sâmbătă - 16 iunie - 10.00-14.00
Sâmbătă - 16 iunie - 15.00-19.00 
Duminică - 17 iunie - 10.00-14.00
Duminică - 17 iunie - 15.00-19.00

Persoanele care doresc să participe la activitățile din oricare dintre zile o pot face completând acest scurt formular de înscriere. În cel mai scurt timp veți primi din partea noastră un e-mail cu detalii privind participarea.

De asemenea, vă rugăm să transmiteți acest mesaj prietenilor cărora știți că le-ar plăcea să participe la acest tip de activități. Activitățile derulate de Team Work au fost întotdeauna mai frumoase în echipă și echipele sunt mai frumoase când din ele fac parte și prietenii noștri!

Vă așteptăm în Grădina Copiilor!


Pentru a fi mereu la curent cu activitățile pe care le organizăm alăturați-vă grupului Team Work – Voluntariat la Grădina Botanică de pe Facebook.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Acest proiect este finanțat prin programul Spații Verzi Urbane, derulat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Parteneri instituționali
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Parteneri media

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu