luni, 4 iunie 2012

Ṣcoala de Vară Team Work 2012

Team Work te provoacă!


Hey….hey…..Ce  e cu liniṣtea asta???
Unde s-au ascuns soarele, energia ṣi buna-dispoziṭie? Unde găseṣti un foc de tabără ca-n poveṣti ṣi experienṭe una ṣi una??


Îṭi  spunem noi:
                 în a 10-a ediṭie a Ṣcolii de Vară  Team Work
Coaching- pasul către TINE!
Fă-ți curaj ṣi participă la boot-camp-ul de tradiṭie Team Work , singurul loc în care retrăieṣti atmosfera de tabără. Ce are special? Ei bine, menajera ne-a lăsat cabana în grijă, prilej de a-ṭi descoperi talentele culinare ascunse ṣi de a socializa în ritm alert ṣi continuu. În plus, împreună vom pătrunde în tainele coaching-ului, toate împletindu-se într-o săptămână unică.
Vino și tu cu noi, înarmează-te cu energie și bună-dispoziție ṣi valorifică-ți potențialul alături de Team Work și o echipă de traineri profesioniști. 

CÂND: 13-19 august 2012
UNDE:  Sinaia
CU CINE:  traineri performanṭi şi tineri proactivi
CÂT:  550 RON (incluzând: transport, cazare, masă, sesiuni şi materiale de training) 



Totul din jurul nostru se schimbă, evoluează din ce în ce mai repede, iar noi trebuie să ne adaptăm mereu acestui ritm, astfel încât uneori simțim că viața ne conduce pe noi și nu noi ne conducem viața.



Ce este, de fapt, coaching-ul?

În esență, acesta reprezintă o sinteză a diferite principii, metode, teorii ṣi tehnici de succes preluate din psihologie, management, dezvoltare personală ṣi sportul de performanṭă. Scopul principal al coaching-ului este împlinirea fiecăruia dintre noi ca indivizi, pe multiple planuri (profesional, financiar, afectiv, spiritual etc.), prin definirea unor obiective concrete ṣi găsirea căilor optime pentru atingerea lor. Coaching-ul este pasul pe care alegi să îl faci către tine, iar noi îți oferim ocazia ca alături de traineri cu experiență să te dezvolți frumos în direcția pe care TU o alegi.
Încă mai ai îndoieli? Iată de ce ar trebui să ni te alături:
Locaţia aleasă pentru această staţiune este una exemplară datorită poziţionării sale geografice la 860 de metri altitudine, cartierul rezidenţial Cumpătu fiind o zonă exclusivistă amplasată pe versantul vestic al munţilor Baiului Gârbova, în estul binecunoscutei staţiuni turistice Sinaia.
Amintiri din trecut:
“Școala de Vară nu poate fi povestită, ea trebuie trăită. Coaching-ul de anul trecut a fost o poveste iniṭiatică, extrem de provocatoare care m-a ajutat să-mi pun gândurile în ordine ṣi să mă maturizez un pic.”
 ( Ana M.)
“Mi-aduce în primul rând aminte de bucuria ṣi emoṭia zilelor de … dinainte de Scoala de Vară. O bucurie ṣi o emoṭie precum cea a vechilor exploratori, ale căror corabii pleacă de pe ṭărmuri ṣtiute, urmându-ṣi ṭelul ṣi navigând către teritorii despre care au auzit numai … Iar dacă Ṭelul da, a devenit important, calea Ṣinca a devenit, pe parcurs, cea care a rămas.”
(Dragoṣ F.)
Aṣadar, dacă vrei să îṭi găseṣti propriile răspunsuri ṣi să afli CE poṭi face ṣi mai ales CUM poṭi face orice îṭi propui, completează formularul de inscriere până la data de 17 iunie 2012.
Selecṭia se va face pe baza răspunsurilor la întrebările din formular, iar răspunsul îl vei primi începând cu data de încheiere a înscrierilor .
Vino ṣi tu cu noi într-o experienṭă de neuitat!

Orice drum începe cu primul pas. Tu faci diferenṭa!




Coordonator de proiect: Bianca Murariu
Telefon 0742 766 384
E-mail:  bianca_murariu_tw@yahoo.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu