luni, 16 martie 2015

De 10X Curatenia de Primavara!



UPDATE
Din păcate vremea nefavorabilă ne determină să anulăm primul weekend al Curăţeniei de Primăvară 2015 în Grădina Botanică Bucureşti. Am sperat ca vremea să se schimbe, însă prognoza în acest moment este clară: 3 zile de ploaie. Dorim să desfăşurăm activităţile în mod eficient şi fără a vă produce un disconfort sau a vă pune sănătatea în pericol. 

Prin urmare, lansăm înscrierile pentru cel de-al doilea weekend - când vremea se anunţă frumoasă. Pentru a vă înscrie pentru zilele de 4 şi 5 aprilie, completaţi ACEST FORMULAR. Iar pentru a putea realiza ce ne-am propus în cadrul acestui eveniment în doar două zile de activitate, avem nevoie de sprijinul vostru. Aşa că spuneţi-le prietenilor, colegilor şi familiei de Curăţenia de Primăvară 2015, ediţia cu numărul 10 şi veniţi împreună. Vă aşteptăm!

------------------ anunț inițial, publicat pe 16 martie 2015
La apariţia primelor semne ale primăverii, iarna a încercat cu ultimele puteri să revină, însă a pierdut! Plantele din Grădina Botanică Bucureşti au început să se trezească din amorţeala protectoare în care toamna le-a transpus. Astfel, pentru a pregăti un cadru benefic în care acestea să se dezvolte, a sosit momentul Curăţeniei de Primăvară 2015.
 
Această ediţie este una specială, o ediţie aniversară deoarece este al 10-lea an de activitate al proiectului Gradina Botanică - Grădina Oraşului Meu, proiect al Asociaţiei Team Work început în anul 2006. Astfel, vă aşteptăm în zilele de 28 - 29 martie şi 4 - 5 aprilie 2015, în intervalul orar 10:00 - 15:00, cu multă energie şi voie bună. Activităţile de bază pe care le vom desfăşura vor fi tăierea lăstărişului şi curăţarea zonelor din aria de lucru.

Pentru primul weekend de activităţi vă puteţi înscrie în perioada 16 - 27 martie şi în perioada 28 martie - 3 aprilie pentru cel de-al doilea weekend. După cum v-am obişnuit, înscrierile se fac prin completarea acestui FORMULAR. Menţionăm că vârsta minimă de participare este de 14 ani.

Şi pentru că noi considerăm că eforturile depuse în beneficiul mediului înconjurător nu ar trebui să rămână nerecompensate, şi de data aceasta voluntarii Team Work au contribuit cu drag la pregătirea unui cadou pentru participanţii la Curăţenia de Primăvară 2015. Însă acesta va rămâne o surpriză până în ziua evenimentului, aşa că dacă vreţi să aflaţi despre ce este vorba va trebui să participaţi!

Dacă doriţi să sprijiniţi activităţile viitoare ale Asociaţiei Team Work în Grădina Botanică Bucureşti, în zilele evenimentului vom avea un stand de donaţii la intrare. Banii strânşi vor fi utilizaţi în realizarea Grădinii din Cărţi, un spaţiu destinat tinerilor unde aceştia să poată citi, învăţa şi lucra într-un cadru natural. Fiecare donaţie va fi răsplătită cu un cadou handmade.

Pentru a avea acces în cel mai scurt timp la informaţii despre acest eveniment, dar şi despre alte proiecte ale Asociaţiei Team Work, vă invităm să urmăriţi pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO sau vă puteţi înscrie pe grupul dedicat voluntarilor în Grădina Botanică: https://www.facebook.com/groups/gradina.botanica.tw/.

Vă aşteptăm să aniversăm prin voluntariat cea de a 10-a ediţie a Curăţeniei de Primăvară în Grădina Botanică Bucureşti!

Susţinători: Badabum.ro, in/PACT, Editura Litera, Work Storey, Locked In, Perso.ro, King
Partener instituţional: Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu