luni, 2 martie 2015

Se apropie BuzzCamp! Te-ai inscris?


Nu te-ai înscris încă la BuzzCamp? Noi îți recomandăm să te grăbești! Accesează www.buzzcamp.ro/event și intră în comunitatea BuzzCamperilor.


Cel mai complex eveniment de dezvoltare personală, recrutare targetată și orientare în carieră se apropie de startul celei de-a 13-a ediții. Primul oraș pe harta evenimentelor este Bucureștiul, în perioada 23 - 27 martie, la Hotel Capital Plaza.

Am stat de vorbă cu organizatorii și iată ce am aflat: “300 de tineri vor fi selectați pentru a participa la eveniment, iar confirmarea locului le asigură accesul la conferințele din cele 5 zile și la workshop-urile deschise.
În fiecare ediție este adus ceva nou, iar temele alese de această dată sunt exclusiv bazate pe feedback-ul participanților edițiilor anterioare, teme de actualitate și de interes pentru ei. Speakerii invitați sunt din domenii variate, oameni cu povești de succes, printre care îi putem menționa pe Ana Ularu, Cristina Bazavan, Camelia Sucu, Vasile Calofir, Alexandru Negrea, Cristi Dorombach, Vlad Tăușance și mulți alții.
Pe lângă informațiile pentru dezvoltarea lor personală, împreună cu companiile participante, le sunt oferite tinerilor oportunități reale de angajare și orientare în carieră.
Astfel, în cadrul workshop-urilor dar și în timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere, se vor întâlni cu reprezentanții Pepsi, Mercedes, HP, Arcelor Mittal, Accenture, Optaros, PwC, EY, Telus, WNS, KPMG, Royal Canin și alte companii de top.”
Timp de cinci zile participanții selectați vor avea oportunitatea de a interacționa cu speakerii invitați și acces la toate oportunitățile oferite de companiile partenere. 
“Ne dorim să ajutăm tânăra generație să-și găsească drumul către un viitor de succes. De șapte ani reușim prin evenimentele noastre să influențam pozitiv viitorii profesioniști și continuăm să o facem în fiecare ediție.” 
Considerăm că sunt suficiente motive să nu lipsiți de la eveniment! Înscrierile se fac pe http://buzzcamp.ro/event/bucurești/înscriere/, iar participarea este gratuită!
Informații despre programul și înscrierile în celelalte 7 orașe găsiți pe www.buzzcamp.ro/event.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu