marți, 3 martie 2015

Va multumim pentru sustinerea din Campionatul de Bine!

Asociația Team Work a participat la cea de a doua ediție a Campionatului de Bine, competiție lansată de Banca Comercială Română în parteneriat cu EuPlatesc.ro, desfășurată în perioada 23 octombrie 2014 – 4 februarie 2015. Cu ajutorul vostru am reușit să ajungem printre finaliștii concursului, având unul dintre cele două proiecte de la categoria Mediu care au ajuns în această etapă.

Proiectul cu care am intrat în concurs este „GRĂDINA din CĂRȚI”, o inițiativă prin care ne dorim să le oferim tuturor celor care vin în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București un spațiu special amenajat în mijlocul naturii,  în care aceștia să poată citi și studia în aer liber sprijinind, astfel, activitatea educațională și culturală a cetățenilor din București. De asemenea, Asociaţia Team Work va desfăşura în acest spaţiu diverse workshopuri pentru vizitatori şi pentru voluntarii care se implică în activităţile organizate de Team Work în Grădină Botanică.

Pe durata desfășurării concursului, proiectul nostru s-a bucurat de sprijinul a 60 de donatori unici, reușind să acumuleze un total de 71 de donații care au dus la strangerea unei sume de aproximativ 1700 lei.
Deși competiția s-a încheiat, doritorii ne pot susține în continuare pe platform Bursa Binelui, pe pagina proiectului Grădina din Cărți: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/GRADINA-din-CARTI, suma minimă care poate fi donată fiind de 5 lei.  Donatorilor nu li se va percepe niciun fel de comision, aceștia având, totodată, garanția unor tranzacții 100% securizate.


Asociația Team Wok dorește să mulțumească tuturor donatorilor si partenerilor media pentru suportul oferit! Și nu uita, TU construiești Grădina din Cărți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu