marți, 10 aprilie 2012

BizCamp - eveniment ce se adresează profesioniștilor de mâine!




Dragii noștri,

Avem deosebita plăcere de a vă anunța că Asociația Team Work a încheiat o frumoasă colaborare cu Inspire Business. De asemenea, venim cu vestea prezenței noastre la organizarea unui mare eveniment cu tradiție, și anume BizCamp, eveniment ce se adresează profesioniștilor de mâine.

Și de data aceasta reprezentați ai celor mai mari companii și speakeri renumiți sunt gata să vă împărtășească din experiența și know-how-ul lor. Echipa Inspire Business știe că nu stați pe loc și că sunteți dornici să vă dezvoltați într-un ritm alert, așa că alegem împreună să ținem pasul cu voi. În această a 7-a ediție veți fi surprinși cu multe noutăți și surprize: teme noi, alese cu grijă, ținând cont de sugestiile participanților la edițiile anterioare; va fi lansat „Colțul oportunităților de carieră” dar și „Fotoliile de consiliere”, două concepte ce completează și depășesc modelul clasic al evenimentelor cu același target, prezente în piață!

Prima ediție BizCamp de anul acesta este cu atât mai specială cu cât va fi organizat “Maratonul celor 4 orașe”! Startul evenimentului va fi dat în București și se va extinde la nivel național în Iași, Cluj și Timișoara. Cele mai mari centre universitare vor beneficia de avantajele unui proiect unic, care îmbină dezvoltarea profesională cu cea personală a studenților și tinerilor profesioniști.

Nu te-ai hotărât care este domeniul care și se potrivește? Ai deja un job dar nu știi dacă ai și abilitățile necesare? Ești unic, știi asta, dar mai ai de lucrat pentru a le arăta și celorlalți acest lucru? Vrei să-ți lași amprenta asupra lucrurilor pe care le faci și să devii cel mai puternic brand?

Dacă te regăsești în cel puțin două dintre aceste întrebări, Inspire Business te invită la BizCamp! Specialiștii și profesioniștii vor fi acolo să-ți răspundă la întrebări și nelămuriri.

Programul evenimentului este următorul:
23-24 aprilie în București, la Hotel Howard Johnson
03 mai în Iași, la Hotel Ramada
08 mai în Cluj, la Hotel Tulip Inn Sunny Hill
10 mai în Timișoara, la Hotel Timisoara

Fii sigur că te afli printre cei care fac diferența și rezervă-ți un loc din timp! Înscrie-te la Bizcamp pe www.bizcamp.inspirebusiness.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu