marți, 10 aprilie 2012

Gradina Copiilor, un nou proiect finantat prin Spatii Verzi Urbane


Dragi prieteni, suntem fericiți și mândri să vă anunțăm un nou proiect! 

Asociația Team Work, în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București, a obținut și anul acesta finanțare prin programul Spații Verzi Urbane, inițiat de MOL România și Fundația pentru Parteneriat. Cu atât mai mare ne este bucuria cu cât noul nostru proiect se situează în rândul celor 26 de proiecte finanțate, dintr-un total de 106 proiecte depuse inițial. 

Proiectul ce urmează a fi implementat în perioadă aprilie-iunie poartă numele de Grădina Copiilor și are ca scop amenajarea, în Grădina Botanică, a unui spaţiu exterior special destinat activităţilor de educaţie ecologică, un spațiu în care copiii de toate vârstele să poată descoperi şi explora natura prin joc, luând parte la activități de tip learning-by-playing


Pentru a creşte potenţialul educativ al Grădinii Copiilor, el va avea un design special, sub forma unei plante uriaşe. Copiii se vor putea plimba astfel prin rădăcinile plantei, vor parcurge tulpina sinuoasă până la frunză, vor poposi în floare sau în căsuţa seminţelor, fructul. Fiecare parte a plantei va fi un loc special de educaţie prin joc. Sună bine? Țineți aproape întrucât în perioada aprilie-iunie vom lansa numeroase apeluri pentru amenajarea Grădinii Copiilor.

Vrem să fiți complicii noștri și să realizăm împreună un spațiu educativ inedit pentru copii - imaginea ce ilustrează acest mesaj face parte din proiect. Sunteți curioși? Minunat! Noi suntem extraordinar de încântați de acest nou proiect și sperăm să acceptați provocarea noastră! :-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu