luni, 15 august 2011

Team Work susţine Şcoala de Creaţie ADC*RO


Au loc înscrierile la Şcoala de creaţie ADC*RO – ediţia a patra


Şcoala de creaţie ADC*RO, un proiect Art Directors Club România (ADC*RO) se află în perioada înscrierilor pentru cea de-a patra ediţie.

Înscrierile pentru concursul de admitere se pot face online, pe site-ul şcolii www.scoalaadc.ro, în perioada 20 iulie - 12 septembrie 2011, ora 10:00. Participanţii trebuie să îşi creeze un cont pe site şi să rezolve brieful de concurs. În urma evaluării tuturor înscrierilor vor fi admişi 60 de studenţi. Criteriile pe baza cărora tutorii şcolii vor nota înscrierile sunt creativitatea, originalitatea şi respectarea cerinţelor briefului.

Cursurile celei de-a patra ediţii a şcolii vor începe în octombrie 2011 şi se vor desfăşura pe parcursul a 12 săptămâni.


Pentru participarea la concursul de admitere nu se percepe nicio taxă. Pentru a urma seminariile Şcolii ADC*RO, studenţii admişi vor avea de achitat, ulterior, o taxă de 500 de euro (plus TVA). La finalul şcolii, cei mai talentaţi studenţi vor beneficia de internship-uri în agenţii de publicitate.

Printre tutorii care vor ţine cursuri anul acesta se află:
Andrei Tripsa - Creative Partner Three;
Cătălin Dobre - Group Creative Director McCann Erickson România;
Dorian Pascuci - Creative Director ADDV Euro RSCG;
Octav Gheorghe - Creative Director Gavrilă&Asociaţii;
Răzvan Capanescu - Creative Director Publicis România;
Şerban Alexandrescu - Creative Director Headvertising;
Sorin Tranca - Creative Director Friends Advertising;
Ştefan Vasilachi - Creative Director GMP Advertising;
Valentin Suciu - Creative Director Odyssey.

Şcoala ADC*RO este o şcoală de concept, dedicată tuturor tinerilor interesaţi de domeniul publicităţii. Acesta este primul proiect Art Directors Club România (ADC*RO), organizat de The Institute, parte din Millenium People.

Cea de-a treia ediţie a Şcolii ADC*RO s-a încheiat în martie 2011 şi a numărat 53 de absolvenţi şi 10 internship-uri în agenţii pentru primii clasaţi.



Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:
Teodora Călin
Submissions Manager
The Institute
Tel: 0728.300.570
Email: teodora.calin@institute.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu