joi, 10 noiembrie 2011

Inscrierile pentru Curatenia de Toamna 2011 s-au incheiat!

Astăzi a fost ultima zi de înscrieri pentru Curăţenia de Toamnă în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din Bucureşti. Am tras linia mulţumiţi pentru că şi în acest an am reuşit să ajungem la inimile voastre şi aţi fost la fel de interesaţi de proiectul acesta încărcat de tradiţie, ca la fiecare dintre ediţiile desfăşurate în ultimii 6 ani.

Asociația Team Work doreşte să vă mulţumească pentru seriozitatea de care daţi dovadă şi pentru dorinţa de a fi alături de noi şi aşteaptă toţi voluntarii înscrişi, precum bine ştiţi, în zilele de:

-          13 noiembrie (duminică),
-          19 noiembrie (sâmbătă) şi
-          20 noiembrie (duminică),


de fiecare dată între orele 9.00 și 16.00, în acelaşi loc bine-cunoscut, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din Bucureşti.
Fiecare dintre voi este aşteptat în ziua sau în zilele pentru care s-a înscris, cu chef de muncă, alături de oameni calzi şi frumoşi.


Echipa Team Work, aerul proaspăt de noiembrie, roua de dimineaţă a toamnei şi coloritul naturii vor reîncărca bateriile şi garantăm că veți începe săptămâna cu dreptul.

Nu putem decât să ne cerem scuze tuturor cadrelor didactice şi părinţilor ce au dorit să participe, alături de elevii şi copiii lor la Curăţenia de Toamnă, cu regretul că nu am avut posibilitatea să ne bucurăm de prezenţa lor în această toamnă, însă dorim să le mulţumim de înţelegere şi venim cu promisiunea că vom face tot posibilul să răsplătim copilaşii cu un eveniment dedicat în întregime lor, cât mai curând posibil.

Voluntari, vă aşteptăm în Grădina Botanică!

Echipa Team Work

Pentru orice întrebare legată de eveniment ne poți contacta pe adresa gradina.botanica.tw@gmail.com.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Parteneri instituționali
GrădinaBotanică Dimitrie Brândză a Universității din București
Universitatea din București - StartUB
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sponsori
Tymbark
Danone

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu