sâmbătă, 28 septembrie 2013

Team Work vă invită la REdeschiderea Grădinii Copiilor!

Avem plăcerea de a vă anunţa că, după multă muncă şi cu mult sprijin din partea voluntarilor, am finalizat REamenajarea unui spaţiu foarte drag nouă, tuturor, Grădina Copiilor, parte a Grădinii Botanice „Dimitrie Brândză” Bucureşti! „Plăntuţa Uriaşă” a REînverzit, aceast lucru fiind posibil prin intermediul proiectului „Omul Reînverzeşte locul” implementat de Salvaţi Delta în parteneriat cu Ecopolis și susținut de Dorna.

Şi ce mod mai bun de a vă arăta roadele muncii unor oameni foarte dedicaţi şi de a face inaugurarea spațiului decât printr-un eveniment destinat celor mici?
Astfel, vă aşteptăm sâmbătă 5 octombrie 2013, oricând între orele 10:00-13:00, la Grădina Botanică Bucureşti, cu o activitate interesantă şi educativă. Vom picta fructe şi legume pe bucăţi de lemn şi pietricele pe care copiii le vor putea păstra. La eveniment pot participa toţi vizitatorii Grădinii Botanice și puteți fi la curent cu toate informațiile pe eventul inițiat pe Facebook pentru această activitate.

De asemenea, pentru că fiecare activitate pe care o întreprindem cu drag pentru voi necesită fonduri, vom avea şi un stand de donaţii. Pentru fiecare donaţie veţi primi un magnet de frigider lucrat şi pictat manual de noi.

Pentru întrebări vă stăm la dispoziţie pe adresa de e-mail gradina.botanica.tw@gmail.com. Pentru a fi la curent cu toate informaţiile vă invităm să daţi Like paginii noastre de Facebook:  https://www.facebook.com/TeamWorkNGO.

Vă aşteptăm cu drag!

Partener instituţional: Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti.


2 comentarii: