joi, 20 februarie 2014

Sărbătorește Dragobetele cu Team Work printre florile din Grădina Măriucăi

Asociația Team Work și Florăria „Grădina Măriucăi” organizează între 20 și 24 februarie un concurs online cu ocazia zilei de Dragobete.
Participanții vor avea la dispoziție un album de fotografii postat pe pagina de Facebook Team Work, din care vor putea alege imaginea cu aranjamentul floral preferat. Pasul următor după alegerea imaginii este de a da Share pe timeline-ul propriu sau pe cel al persoanei căreia dorește să îi ofere aranjamentul floral.
Pentru a putea fi înscriși în concurs, participanții trebuie să fie fani ai ambelor pagini și să menționeze atât pagina de Facebook a Team Work, cât și pagina de Facebook a Florăriei „Grădina Măriucăi” în momentul în care dau Share. 


Concursul va avea 3 câștigători ce vor fi aleși în ziua de Dragobete, Florăria „Grădina Măriucăi” oferindu-le aranjamentele florale pe care aceștia și le-au ales. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook a Team Work pe 24 februarie, în intervalul 18:00-19:00, înscrierile terminându-se la ora 17:00. Premiile vor putea fi ridicate până pe 1 martie 2014 de la Florăria „Grădina Măriucăi”, Șoseaua Giurgiului nr. 35A, sector 4, București, zilnic între orele 09:00-20:00.

Un comentariu: