sâmbătă, 15 martie 2014

Team Work recomandă: Speakeri inspiraţionali la o nouă ediţie BuzzCamp


Compania Inspire Group înaintează cu pregătirile celei de-a 11-a ediţii BuzzCamp şi deschide lista speakerilor care vor susţine conferinţele din cadrul evenimentului organizat în Bucureşti.

În perioada 31 martie – 4 aprilie, la Hotel Marshal Garden, tinerii cu vârste cuprinse între 18 – 26 de ani sunt aşteptaţi să descopere  cum se pot dezvolta în secolul vitezei şi care sunt “tool-urile” care îi pot ghida spre o carieră de succes.

Andi Vasluianu – actor, Per Markussen – Concept Manager Worldclass Romania, Cornel Ilie – membru fondator Vunk, Radu Iacoban – actor şi regizor, Cori Gramescu – Owner LadyFit, Maria Buză – actriţă, Marius Antonie Manager divizia de consultanţă Accenture sunt doar câţiva dintre invitaţii noii ediţii, iar binecunoscutul actor George Ivaşcu va fi prezent în calitate de ambasador al evenimentului, pentru a împărtăşi participanţilor din credinţele şi valorile care îl definesc, dar şi importanţa acestora în procesul de dezvoltare.


Andi Vasluianu, Radu Iacoban şi Maria Buză sunt actori renumiţi pentru tânăra generaţie. Absolvenţi ai Facultăţii de Teatru, au privit actoria de la început ca pe o provocare şi au atins pragul succesului prin implicare şi dedicare. Pe parcursul carierei au experimentat emoţii, trăiri, situaţii cât mai variate şi vin la BuzzCamp să povestească despre ascensiunea lor şi importanţa atitudinii pozitive.

Per Markussen se ocupă de dezvoltarea şi implementarea sistemelor de fitness în cadrul companiei Worldclass Romania şi pasiunea pentru sport şi dans l-au făcut să rămână activ de-a lungul timpului. A dezvoltat o metodă unică de antrenament îmbinând perfect entuziasmul, creativitatea şi bucuria şi s-a luptat cu cancerul mai bine de 5 ani de zile. Afirmă că anul 2013 a fost „anul vindecării” pentru el, iar la BuzzCamp va impărtăşi experienţele sale şi le va vorbi tinerilor despre provocări, obstacole şi  puterea de a lupta continuu şi necondiţionat.

Fiind unul dintre membrii fondatori ai trupei Vunk, Cornel Ilie este recunoscut drept vedeta din România cu cea mai activă implicare socială, dovada fiinf premiul câştigat în acest sens la Gala CSR Award 2013. A fost implicat în mai multe campanii umanitare, iar în prezent este ambasadorul unei campanii împotriva vilolenţei domestice, „Campania Respectului”, iniţiată de Avon. În cadrul conferinţei BuzzCamp, Cornel va povesti despre greşelile pe care le-a făcut de-al lungul carierei sale şi dacă sau cum l-au ajutat să evolueze.

Cori Gramescu deţine una dintre cele mai cunoscute săli de fitness din Bucuresti, LadyFit, şi este singurul antrenor certificat să predea Cardiolates în România. Cori a coordonat mai multe programe de antrenament ale mai multor persoane publice, obţinând rezultate spectaculoase. Participanţii BuzzCamp vor afla de la Cori care este importanţa unui stil de viaţă echilibrat pentru o minte performantă.

Evenimentul va găzdui şi o serie de workshop-uri, activităţi practice, sesiuni de consiliere pregătite de companii precum P&G, Mercedes, Orange, PwC, Genpact, Accenture, Siveco, Raiffeisen, Grawe etc.

Selecţia se realizează în baza formularului de înscriere şi a CV-ului, iar confirmarea locului asigură participarea la toate conferinţele din cele 5 zile de desfăşurare ale evenimentului. Pentru workshop-uri, candidaţii vor fi selectaţi în funcţie de profilul solicitat de companiile participante.

BuzzCamp este un eveniment gratuit, iar înscrierile se pot face accesând http://buzzcamp.ro/event/brasov/inscriere/.




BuzzCamp Event este un proiect marca Inspire Group, o agenție aflată într-o continuă dezvoltare, creativă și inspirațională, care oferă servicii de employer branding, organizare de evenimente, consiliere de imagine și campanii de promovare customizate, dar și proiecte de print.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu