joi, 31 iulie 2014

Team Work recomanda BuzzJob

Se lansează cel mai de încredere serviciu de recrutare online! De acum poți accesa BuzzJob, cel mai nou proiect al companiei Inspire Group, platforma de joburi care garantează o întreagă echipă de recrutori profesioniști la dispoziția candidaților și angajatorilor.

BuzzJob pune în contact cei mai buni tineri aflați în căutarea unui loc de muncă cu cei mai importanți angajatori din România. Prin intermediul platformei sunt promovate atât job-uri, cât și oportunități de dezvoltare (internship-uri, traineeship-uri, programe de practică și evenimente la sediul companiei).

Platforma oferă servicii unice pe piața din România, printre care garanția ocupării pozițiilor libere, consultanță permanentă, suport pentru realizarea textelor și multe altele. De asemenea, tinerilor le este oferită susținere constantă atât pentru scrierea CV-ului, cât și pentru orice altă informație legată de dezvoltarea carierei.

Experiența de peste 5 ani în recrutare și în organizarea de evenimente de dezvoltare profesională pentru tineri garantează expertiza necesară pentru crearea unei platforme care să corespundă atât cu nevoile companiilor, cât și cu așteptările tinerilor.

Și, ca orice lucru făcut cu pasiune, BuzzJob va reprezenta mai mult decât un simplu mijloc de recrutare și angajare. Aceasta va deveni pentru oricine, candidat sau angajator, un prieten de încredere în orice demers, un partener care va întrece mereu așteptările.



Pentru mai multe informaţii, vă invităm să vizitaţi site-ul: http://buzzjob.ro/.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu