marți, 23 septembrie 2014

Badabum.ro sprijina Team Work prin aplicatia Voucherry

Pentru Team Work, toamna aceasta a început nu numai cu idei de noi proiecte, activități și surprize, ci și cu bucuria de a primi sprijin pentru implementarea și desfașurarea acestora! Badabum.ro, cel mai nou partener al asociației, a ales Team Work drept principala cauză pe care o sprijină cu ajutorul clienților care cumpără produse de pe website.


Mecanismul de desfășurare al programului de sprijin financiar al Badabum.ro este foarte simplu! Atunci când clientul face cumpărături online, website-ul donează o anumită sumă de bani către un O.N.G., prin intermediul aplicației Voucherry, pe care o puteți descărca de aici. Ne face o mare bucurie să spunem că în primele două săptămâni, Badabum.ro a direcționat către asociația noastră 4,5 milioane de cireșe, echivalentul a 450 dolari! Cumpărătorilor nu li se percepe nicio taxă în plus, iar donația făcută ulterior de Badabum.ro depinde de mărimea achiziției făcute.

Badabum.ro este un site specializat în domeniul comerțului electronic, unde puteți găsi produse, oferte speciale și promoții la prețuri avantajoase. Așadar, dacă aveți ceva de cumpărat, vă invităm să accesați adresa www.badabum.ro și să nu uitați să alegeți Team Work drept destinatar al donației dumneavoastră!


Vă mulțumim și mulțumim Badabum.ro pentru sprijinul acordat!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu