marți, 17 februarie 2015

Ia-ti acum cetatenia BuzzCamp! Incepe a 13-a editie!

Cu pași repezi, vine o nouă ediție BuzzCamp! Ediția cu numărul 13 va fi cu noroc pentru tine! Dacă ai între 18 și 27 de ani, ești din București, Iași, Cluj, Timișoara, Brașov, Sibiu sau Bacău, rezervă-ți în agendă data când BuzzCamp vine în orașul tău. În perioada 23 martie – 08 mai vei fac cunoștință cu cei mai buni speakeri și companii de top în cadrul celui mai complex eveniment de dezvoltare personală și orientare în carieră.



Înscrie-te acum pe http://www.buzzcamp.ro/event/inscriere/ ca să fii sigur că îți rezervi unul dintre cele 300 de locuri disponibile. Da, numai 300 de tineri vor fi selectați pentru a participa la eveniment.
Pentru că BuzzCamp își dorește să aibă o influență pozitivă asupra viitorului tău, îți oferă șansa să participi la un eveniment unde totul are un obiectiv bine stabilit. În cadrul conferințelor cu teme de dezvoltare personală, ai ocazia să afli poveștile de succes ale celor mai cunoscuți speakeri motivaționali, traineri, dar și vedete, care îți vor împărtăși din experiența și know-how-ul lor și îți vor răspunde la întrebări.

În ceea ce privește workshop-urile, la eveniment se vor alătura companii internaționale din domeniul tău, care nu doar ca îți vor pune la dispoziție input-uri despre cultura lor organizațională, dar au și oportunități de carieră special pentru participanții la workshop-uri (job-uri, programe de internship și traineeship și stagii de practică).

La BuzzCamp oportunitățile apar și în pauze. Despre ce este vorba? În pauzele de după conferințe și în cele dintre workshopuri, ești așteptat de către companii la fotoliile de consiliere. Specialiștii în HR îți vor răspunde la întrebări legate de compania pe care o reprezintă, dar și la întrebări legate de dezvoltarea profesională.

Pentru a participa la cel mai complex eveniment efortul tău este minim. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe http://www.buzzcamp.ro/event/inscriere/ și să fii prezent la evenimentul din orașul tău (programul evenimentului îl găsești aici http://www.buzzcamp.ro/event/agenda/). Nu uita acasă entuziasmul și deschiderea de a afla lucruri noi. De restul se ocupă BuzzCamp!

Dacă ai întrebări, acestea pot fi adresate oricând pe mail la info@inspiregroup.ro, și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/buzzcamp.ro.

Înscrie-te la BuzzCamp, vino la eveniment și devino BuzzCamper!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu