vineri, 18 martie 2016

Fii regizorul carierei tale! Creeaza primul sezon la BuzzCamp Bucuresti!

Inspire Group a dat startul înscrierilor pentru ediția din această primăvară a evenimentului BuzzCamp, cu numărul de ordine 15. Pentru că aceștia își doresc să contribuie la dezvoltarea personală și profesională a fiecărui tânăr ambițios, la ediția BuzzCamp Career Series TU ești în prim-plan.
Echipa Inspire Group, cele mai mari companii și cei mai buni speakeri au pregătit o serie de provocări pentru toți tinerii high-potential, puși pe fapte mari. Pentru că TU ești regizorul carierei tale, te invităm să creezi primul sezon la BuzzCamp Career Series. Acum ai șansa de a construi cel mai tare “serial” al tău, unul real, care să îți aducă satisfacție și astfel să te ajute să îți atingi obiectivele personale și profesionale.


Primele “episoade” din seria “Cariera ta începe la BuzzCamp” vor avea loc la București, în perioada 28-31 martie.


In prima zi, 28 martie, ziua Finance & Consulting vom dezbate în cadrul conferinței „Din pasiune sau pentru bani” direcțiile pe care le urmărește orice tânăr în drumul lui spre reușită, în funcție de nevoile pe care le are. Se angajează într-o companie DIN PASIUNE pentru munca pe care o întreprinde sau este nevoit să accepte un job care îi oferă un salariu atractiv, beneficii și deci, un confort? Fii sincer și exprimă-ți părerea la BuzzCamp!
Insipre Group este nerăbdătoare să afle părerea ta și să-i ascultăm pe Ariel Constantinof (Fondator Tribul), Mikey Hash (Vlogger Doza de Has), Carina Sava (Artist Manager la Agenția de Vise), Cristian Stan (Manager trupa VUNK), Ada Palea (Director People Performance & Culture KPMG), Alina Vulpe (Recruitment Lead EY). Cum se ve desfășura apoi ziua? Iată:

                   


29 martie, ziua IT & Engineering, este dedicată discuțiilor despre „Soft skills vs. hard skills”. O să aflăm împreună cu ce arme trebuie să vină un tânăr la interviul pe care-l susține la compania preferată. Ce contează cel mai mult pentru un specialist în Resurse Umane – potențialul pe care-l vede în candidat, disponibilitatea, coeziunea cu echipa, pasiunea sau competențele tehnice? Alături de Inspire Group vor fi: Andrei Aradits (Actor), Ion Duvac (CEO Intel Psy Group), Cosmin Chiriță (Youth Hub), Marian Crăciun (Director Al DCOC – Universitatea din București), Iulia Sarău (Vicepreședinte Outgoing Global Internship Program, AIESEC București). Programul se va continua astfel:



Pe 30 martie, ziua BPO, angajatorii vor sta față în față cu „Omul din spatele CV-ului”. Vom afla de la specialiști cât de importante sunt aptitudinile și abilitățile pe care le are un candidat și cât de importantă este experiența de lucru pe care o are. Ce cântărește mai mult – experiența acumulată sau omul din fața recruiterului? Invitații speciali sunt: Bogdan Bodo Marin (Solist Proconsul), Vișinel Bălan (Formator Agrafics Communication), Ștefan Lukasz (TELUS Intenational), Monica Apostol (Client Service Delivery Lead Accenture). Ce surprize am pregătit apoi? Iată:




În ultima zi de BuzzCamp, 31 martie, ziua Consumer Goods, vom juca adevăr sau provocare la conferința „Statut vs. satisfacție”. Vom afla ce este mai important pentru un angajat – titulatura pe care o dobândește sau postul urmărit în cadrul companiei dorite. Cât de împlinit este un tânăr dacă are o poziție de management într-o companie care nu este nici foarte mare și nici pe wishlist-ul său sau cât de  mulțumit și satisfăcut este în momentul în care are un post de junior în compania visurilor sale. La această discuție ni se vor alătura: Cornel Ilie (Lider Trupa VUNK), Bogdan Nicolai (Scenarist “Vocea României”), Ionuț Bodonea (Membru fondator 10 lucruri), Claudiu Dorcioman (Sales Manager DTS Beverages PepsiCo), Nicoleta Capătă (HR Director Flanco). Agenda programului este următoarea:


Inspire Group are tolbă multe surprize pentru toți cei care li se alătură și cu care o pot construi un întreg “serial” despre carieră.


Participarea la BuzzCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate și necesită o înscriere prealabilă aici.

Agenda evenimentului o găsești aici.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu