joi, 2 februarie 2017

Team Work recruteaza voluntari pentru proiecte si comunicare

Asociația Team Work anunță recrutări pentru echipele proiectelor Grădina Botanică – Grădina Orașului Meu (mediu), RePere în Comunicare (pregătire profesională), precum și pentru Responsabil social media și comunicare online.

Persoanele recrutate vor deveni voluntari Team Work, vor semna un contract de voluntariat și vor beneficia de activități de pregătire pentru proiectele pe care le vor derula, precum și de o diplomă anuală ce va atesta implicarea lor. Dorim să lucrăm cu tineri care vor să învețe cum se construiește și se implementează un proiect de la A la Z, având curiozitatea de a experimenta, curajul de a coordona și, eventual, de a iniția propriul proiect.

Persoanele selectate vor fi implicate nu doar în proiectul pentru care au fost selectate, ci și în activitățile curente ale ONGului, putându-se familiariza cu ceea ce înseamnă activitatea unei organizații și contribui la dezvoltarea acesteia.

Candidat ideal
- persoană curioasă, muncitoare, echilibrată, entuziastă și pro-activă,
- disponibilitatea de a dezvolta proiectul pentru care aplică, dar și de a se implica în alte activități ale Team Work (alte proiecte, activități administrative, scriere proiecte etc.),
- capacitate de a aplica rapid și eficient pregătirea din timpul trainingurilor,
- disponibilitate de a lucra online, la sediul asociației și pe teren, după caz,
- cunoștințe privind comunicarea în mediul online,
- capacitate de a lucra în echipă, dar și pe cont propriu,
- student/ă în București,
- stăpânire peste medie a limbii române,
- cunoaștere a unei limbi străine,
- deține un PC sau un laptop pe care îl poate folosi în activitatea sa,
- are acces la internet.

Activități
- Grădina Botanică-Grădina Orașului Meu – participă, ca membru al echipei de proiect, la: managementul voluntarilor, promovarea în online și offline a activităților, redactarea dosarelor de sponsorizare și finanțare, realizarea de materiale etc. Evenimentele de voluntariat anuale sunt Curățenia de Primăvară, Curățenia de Toamnă, Vânătoarea de Comori, la care se adaugă proiecte punctuale de amenajare sau educație ecologică. Pentru detalii și exemple privind activitatea noastră la Grădina Botanică Dimitrie Brândză a Universității din București, vă invităm pe blogul nostru: http://blogteamwork.blogspot.ro/
- RePere în Comunicare – participă, ca membru al echipei de proiect, la: gestionarea procesului de recrutare și selecție pentru oportunitățile din cadrul proiectului, organizarea de evenimente/workshopuri, dezvoltarea și promovarea proiectului. Pentru detalii privind RePere în Comunicare, vă invităm pe siteul proiectului: http://www.repereincomunicare.ro/
- Comunicare online și social media Team Work – gestionează comunicarea în social media și în mediul online a Asociației Team Work (de la strategie la tactici), generând și gestionând conținutul conturilor social media și a structurilor online de tip blog/website.

Beneficii
- participarea la traininguri periodice de pregătire pentru activitățile din cadrul proiectelor,
- oportunitatea de a învăța în detaliu și aplicat managementul unui proiect, cu toate componentele sale,
- posibilitatea dezvoltării abilităților de comunicare,
- posibilitatea de a lucra alături de oameni competenți, profesioniști, pasionați de activitatea pe care o desfășoară,
- oportunitatea de a desfășura activitatea într-un mediu în care ideile creative privind dezvoltarea sunt luate mereu în considerare.

Calendar recrutare și selecție
- 02-22.02.2017 – înscrieri
- 23-24.02.2017 – interviuri cu candidații de pe lista restrânsă și anunțarea rezultatelor
- 25-26.02.2017 – traininguri
- 27.02.2017 – începerea activității

Înscriere
- prin completarea acestui FORMULAR ONLINE
- pentru întrebări, suntem disponibili pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu