marți, 5 martie 2019

Hai la Curatenia de Primavara in Gradina Botanica Bucuresti, editia 2019!

Dragi voluntari, Team Work își reia activitatea de voluntariat din Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București și revine cu ediția a XIV-a a evenimentului Curăţenia de Primăvară 2019.

Activitatea se va desfăşura în  zilele de 9, 16, 23-24, 30-31 martie 2019

Principalele activităţi pe care le vom desfăşura constau în: tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns; în funcție de spațiul unde vom lucra, pot interveni și activități suplimentare. Programul de lucru este între orele 09:30-14:30, iar activitățile vor fi anunțate voluntarilor participanți la începutul fiecărei zile de lucru.

Înscrierea la ediţia 2019 a Curăţeniei de Primăvară
se face completând acest FORMULAR ONLINEVârsta minimă de participare este de 14 ani. De asemenea, fiecare voluntar va primi o diplomă de participare, un premiu surpriză şi o experienţă minunată cu care poate să se mândrească. Uneltele și mănușile vor fi asigurate de organizatori, precum și hidratarea (apă, ceai, cafea).

Curățenia de Primăvară în Grădina Botanică este organizată de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București și se află la a XIV-a ediție.

Parteneri media:

Pentru a avea acces în cel mai scurt timp la informaţii despre acest eveniment, dar şi despre alte proiecte ale Asociaţiei Team Work, vă invităm să urmăriţi pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO sau să vă înscrieți pe grupul dedicat voluntarilor în Grădina Botanică: https://www.facebook.com/groups/gradina.botanica.tw/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu