marți, 13 septembrie 2011

Proiectul Grădina Trandafirilor merită voturile voastre!



Luni, 12.09.2011, Raiffeisen Comunităţi a dat startul concursului de voturi cu scopul obţinerii finanţării proiectelor propuse de ong-uri, şcoli sau spitale.
Asociaţia Team Work participă în cadrul acestei competiţii cu proiectul Grădina Trandafirilor, care îşi propune reînnoirea colecţiei de trandafiri aflată în Grădina Botanică "Alexandru Buia" a Universităţii din Craiova.
Proiectul a venit în sprijinul Grădinii Botanice din Craiova în condiţiile în care trandafirii existenţi în Rosariul grădinii au o vechime de peste 40 de ani și se află într-un stadiu avansat de declin fiziologic, ceea ce face dificilă punerea în evidență a speciilor, plantele pierzând mult din vitalitatea inițială și din potențialul estetic.
Astfel cetăţenii oraşului Craiova, şi nu numai, sunt invitaţi să voteze proiectul Grădina Trandafirilor. Fiecare vot va contribui semnificativ la aprobarea acestui proiect şi la rezolvarea problemei cu care se confruntă reprezentanţii Grădinii Botanice „Alexandru Buia”. Concursul de voturi se întinde pe durata a 3 săptămâni până pe 30.09.2011.
Pentru a acorda un vot proiectului propus de Asociaţia Team Work urmaţi paşii explicaţi în continuare:


1.       Accesaţi pagina http://raiffeisencomunitati.ro/



2.       Odată ajuns pe pagină, dă click pe „Start pentru votarea proiectelor”.


3.       Pe următoarea pagină vei găsi în partea de jos link-ul „Votează aici” pe care trebuie să-l accesezi.


4.       Link-ul „Votează aici” te va duce la o pagina unde trebuie sa te loghezi dacă ai deja cont sau unde îţi poti face un cont nou pe pagina Raiffeisen Comunităţi.


5.       Pentru a creea contul trebuie să completezi câmpurile libere de mai jos şi apoi să dai click pe Creează cont”.


6.       Am ajuns la jumătatea procesului de votare. Odată înregistrat vei primi un mail cu un link important.


7.       Verifică-ţi mail-ul şi accesează link-ul care te va duce către contul tău de pe pagina Raiffeisen Comunităţi unde vei putea vota.


8.       După ce ai primit felicitările, trebuie să te loghezi.


9.       Completează cu tot ce trebuie şi apoi dă click pe butonul cu Log in”.

10.   În continuare eşti logat şi mai ai foarte puţin până să votezi. Acum trebuie să intri în secţiunea „Proiecte depuse de ONG-uri”.

11.   Vei fi trimis pe o pagină cu o hartă destul de derutantă. Cel mai bine este să dai click direct pe „Afişează toate proiectele”.






















12.   Pe pagina următoare sunt afişate toate proiectele grupate în funcţie de categorie. Proiectul Grădina Trandafirilor se află la secţiunea Protecţia mediului (aflată undeva mai în josul paginii), unde trebuie să bifezi în dreptul numelui proiectului. Apoi nu îţi mai rămâne decât să dai click pe butonul Votează” care se află un pic mai jos, spre finalul paginii.






















13.   La final, după ce ai votat vei fi trimis tot pe pagina unde sunt afişate toate proiectele, iar pentru a verifica că votul tău a fost înregistrat nu trebuie decât să te uiţi la numărul voturilor din dreptul proiectului, dacă a crescut sau nu.






















Vă mulţumim pentru vot!



Un comentariu: