marți, 21 februarie 2012

Team Work va fi prezent la Targul Comunicatorilor

Primul Congres al Comunicatorilor din România

În Februarie, Russenart Comunications organizează Primul Congres Naţional al Comunicatorilor din România, cu tema ,,Comunicarea în slujba societăţii”.
Evenimentul va avea loc miercuri, 29 februarie 2012, la Regal Ballroom, Bucureşti şi face parte din a doua etapă a proiectului de responsabilitate socială „Comunicarea pentru toţi iniţiat de Russenart Communications în 2010.
La congres sunt invitaţi să participe peste 650 de comunicatori din: departamente de marketing şi comunicare ale companiilor româneşti şi multinaţionale, departamente de comunicare din instituţii de stat şi ONG-uri, agenţii (relaţii publice, media, BTL, creaţie, producţie publicitară, advertising, Outdoor, Indoor, cercetare de piaţă, branding, CSR, evenimente, marketing direct etc.), consultanţi independenţi, jurnalisti.
Pe durata congresului va fi organizat un Târg al Comunicatorilor, în cadrul căruia participanţii îşi vor putea promova serviciile, oferind consultanţă participanţilor şi prezentând studii de caz ale proiectelor anterioare.
În cadrul Târgului Comunicatorilor va participa şi organizaţia nonguvernamentală Team Work.

Misiunea Team Work este de a facilita acumularea de către tineri prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Activitatea Team Work se focalizează pe managementul de proiect şi lucrul în echipă, stilul de lucru fiind caracteristic unei project-based organization.
Team Work îşi va prezenta în cadrul acestui Târg al Comunicatorilor două proiecte de responsabilitate socială: Grădina Botanică - Grădina Oraşului meu şi Grădina Bunicii.
Grădina Botanică - "Grădina Oraşului meu "
Scopul acestuia este promovarea grădinii botanice drept spaţiu social şi educaţional. El cuprinde 3 etape: Curăţenia de Primavară, Curăţenia de Toamnă şi Grădina Copilului si a Părintelui.
Proiectul Grădina Botanică - Grădina Oraşului meu în cifre :
• 2011 - al şaselea an de implementare
• 33 de evenimente realizate în perioada 2006-2011
• grădini botanice din 3 oraşe în care se derulează proiectul (Bucureşti, Cluj, Craiova)
• 3.000 de participanţi la Curăţenia de Primăvară şi Toamnă 2006-2010
• 13.200 de saci (aprox. 2.090.000 de litri)
• 10.500 de vizitatori la Grădina Copilului şi a Părintelui 2006-2010
• Peste 170 ştiri, spoturi şi interviuri radio, 12 apariţii TV, peste 400 articole în presa naţională, locală şi online.
Grădina Bunicii
Scopul proiectului a fost de a amenaja în Grădina Botanică o mică grădină tradiţională românească în care vizitatorii să poată cunoaşte direct şi contextualizat soiuri şi varietăţi de plante cultivate de obicei în grădinile de la ţară, un spaţiu tot mai puţin cunoscut atât copiilor, cât şi adulţilor din mediul urban.
Proiectul a fost organizat de Asociaţia Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică “Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti şi finanţat de Fundaţia pentru Parteneriat şi MOL România în cadrul programului "Spaţii Verzi". Activităţile derulate în cadrul proiectului au beneficiat şi de sprijinul BRD Groupe Société Generale, în calitate de sponsor.
Pentru acest proiect Team Work a obţinut şi trofeul Spaţii Verzi 2012.


Russenart Communications este o agenţie de comunicare înfiinţată în 2008 şi se diferenţiază prin câteva servicii unice pe piaţa de PR românească: delegarea unor consultanţi care îşi desfăşoară activitatea de la biroul clientului, consultanţi specializaţi în promovarea start-up-urilor, consultanţă în derularea proiectelor europene, workshop-uri aplicative.
Proiectul ”Comunicarea pentru toti”, dezvoltat de Russenart Communications în perioada 2010 - 2011, şi-a propus educarea tinerilor prin oferirea unor cunoştinţe concrete şi practice din domeniul comunicării.
Prima sa etapă a debutat cu lansarea “Buticului de PR” – primul proiect educaţional care a realizat o prezentare reală a activităţii din agenţiile şi departamentele de relaţii publice şi cu lansarea blogului www.buticuldepr.ro, fiind urmat de lansarea primei cărţi practice de comunicare intitulată “Secretele relatiei cu presa – sfaturi practice si studii de caz“.
În 2012, proiectul ”Comunicarea pentru toţi” va continua cu ”Congresul Comunicatorilor”, ”Târgul Comunicatorilor” şi ”Buticul de PR”.
Pentru detalii referitoare la agenda congresului accesaţi www.russenart.ro .


Team Work vă invită să participaţi la congres şi să ne vizitaţi la stand în ziua evenimentului!

Vă aşteptăm!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu